udice za smuđa

Autor genjura, Prosinac 09, 2012, 20:41:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

i Mustad 505 ti je odlična udica

dravski pecaros

danas uzeo da se ima..izgledaju ok

Greys

Sa tim modelom nemožeš pogriješiti  :icon_thumright:

genjura

dravski gde si nabavio515n ? zadnji put kad sam ih našao 2/0 kupio 3 a 3/0 10-tak komada . više nije bilo :BangHead:

Greys

dravski pecaros

ja kupio kod veresa u beliscu 25 kom -24 kune...cjena ok  :icon_thumright:
ima svih velicina 1/0 2/0 3/0 4/0

dac

Malo uspoređujem Mustadove udice za smuđa,doduše nisu iz iste serije i nisu iste veličine,ali kakva je to razlika u oštrini vrha!
Ove roza,kristalke,ljepe prst,od ovih plavih jedno 90% treba dodatno naoštriti.Jest da je Mustad,ali ove roza su proizvedene u Norveškoj,ove druge u PRC(Kina),nadam se da im nisu sve tako tupe,jel će se trebati uskoro u kupovinu novih....   :uf:

madmax

Ne znam gdje postaviti pitanje pa ću vamo.
Kako stavljate kedera na udicu za smuđa, jel kačite za leđa, kroz nos kedera ili kroz donju usnu i kroz nos?

madmax

Mislio sam na dubinsku postavu

Gremlin

nekinho

Evo da ja odgovorim kako ja to radim, na dubinsku postavu isključivo ga i pecam, udica kroz donju usnu odnosno ispod usta i kroz nos
Kad krene tiskati, osjećaj je neopisiv, bitno je samo drži ruke u đepovima ili sjedni na njih ako si u čamcu, dok ne stisne do vode ne reagiraj, u suprotnome si u takvim slučajevima uglavnom uranio...  :crybaby2:

Gremlin

Kroz nos je najbolje - nema priče, ali gde je brza voda i jak protok mora za leđa.

:ok:

madmax

Citat: nekinho  u Prosinac 08, 2021, 14:23:35
Evo da ja odgovorim kako ja to radim, na dubinsku postavu isključivo ga i pecam, udica kroz donju usnu odnosno ispod usta i kroz nos
Kad krene tiskati, osjećaj je neopisiv, bitno je samo drži ruke u đepovima ili sjedni na njih ako si u čamcu, dok ne stisne do vode ne reagiraj, u suprotnome si u takvim slučajevima uglavnom uranio...  :crybaby2:

E hvala, samo s obale pecam

dravski pecaros