KUĆNI LJUBIMAC

Autor mushoki, Prosinac 10, 2012, 11:38:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mudri

Ajd sad mi lakše,ja sam mislio da je samo ovaj moj takav,moj oće pojest inkasatore,one što nose letke itd,inače ja maza i voli ući u kuću više nego boga vidit,a ne da cvili i jauče kad dođem kući popodne pa mora u šetnju...daj reci jel tvoj hoće donijeti loptu kad mu baciš,moj donese dva puta i onda koda me pita jes ti lud ...da ja to nosim a tebi netreba...

Klifton

hahahahha 1-2 puta maksimalno i to ako mu se da ,a kad nešto skrivi sakrije se iza ugla i viri i čeka da gužva prođe ,za to mu i dao ime Muger  :thumbsup:

rsimon4

Odlični boksovi! :headbang:
Šnaucer je puno bolji izbor samo treba kod grumera svakih 4-5 tijedana.

Unturanji boksovi! (odvod, klima, grijanje)

Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

twister011

Olivere hvala mnogo. Ceo zivot se "koljem" sa ocem oko svega, ne zna se ko je pametniji i vise voli da savetuje :pain10: a sada cu morati da mu priznam da je u pravu, i za bigla i za snaucera :crybaby2:
A sto se tice trimera, to cemo da naucimo. Pa ne mora svaka dlaka na svom mestu da vude. Dovoljno je samo da vidi sta radi i da bude cisto dupe  :idea1:

Ive

Moji likovi..mali ima višak samopouzdanja,a veliki pak manjak samopouzdanja..tako da se savršeno nadopunjuju!! Ali su jako dobri i poslušni,ja prezadovoljan!!

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

mossi

Boni: Ko da ti donese loptu? Ja?!   :stripii:

arsa

mossi

rsimon4

NORIS vom Grunteblick

bb

Ovaj njemački
Je baš simpatičan,kako ti pokraj Ravlića uzmeš prvo mijesto?

rsimon4

NORIS vom Grunteblick

srco

@twister
... slican problem... napala deca , saterase me u corsokak ... prvi izbor mi je bio mali snaucer , jako mi (nam ) se dopao, nisam skontao sta im je mana :icon_scratch: iz prethodnih postova, cak sam razmisljao i o srednjem ...?

... ali nisam mogao u trenutku da madjem kvalitetno stene , pa sam uzeo patuljastog pincha . Imao sam ga kao klinac,zenku, i bila je fenomenalna :icon_thumright: , ne znam na sta ce ovaj da izadje ???, za sada mu zajebavanje gazde ide odlicno , ali nisam nezadovoljan...

Da imam kucu uzeo bih richbeka... on mi se dopada kako izgleda , a i o rasi sam cuo samo reci hvale...

rsimon4

NORIS vom Grunteblick

twister011

Deci saopstio sud o Biglu, i odustajanje od istog. Deca ocajna. Pokusao da ih smirim sa idejom o kupovini zlatne ribice. Deca jos ocajnija. Malo se smirili kada sam im pokazao ovaj i slicne filmice :icon_salut:

maverick

A mozes i ti u slobodno vrijeme da pecaš u akvariju  :stripii: ja imam zelju da uskoro nabavim novog kucnog ljubimca...ali trazim adekvatan akvarij za drzanje par smudjeva u dnevnoj sobi  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"