KUĆNI LJUBIMAC

Autor mushoki, Prosinac 10, 2012, 11:38:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

:hello2: Bravo za gricka! A može i Cipiripi!  :icon_thumleft:

Hemingway

Obozavam Vjeverice ... toliko bih je htio maziti ...ali su jako zeznute one divlje kad ih uhvatis kako samo znaju da grizu ..ali domaca ..
kad god ih ugledam nasmijesim se i raznjezim ko P.zda  :icon_flower:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

jakov_os

eo i moja kucna smetala...

Hemingway

Hrt ili kako ih zovu jos ... interesantna rasa .. :thumbsup:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

jakov_os

hrt, hrt... jedan je engleski, a drugi ruski... jedan za nisku, a drugi za visoku divljac i vukove :)

Oliver

Evo moje kućne ljubimice, Nere

@ gledati šarane na internetu = piti bezalkoholno pivo :)

Mornar Popaj

Ja sam odrastao u kanalu pa imam sljedeće kućne ljubimce: žabe, rovci, vodeni puževi, ritske gliste, pijavice i durbaheri. A preko zime imam i akvarijske ribice: uklije, crvenperke, žutooke i gavčice.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

jakove ides li na trke s tim psima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jakov_os

maverick

ima li negdje kod nas u blizini ili ides nekamo dalje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jakov_os

bosna i budimpesta. ak te jos sta zanima pisi na pp da neidemo off topic

Hemingway

Mogli bi otvoriti Temu o Hrt-ovima ..meni izuzetno interesantna vrsta Pasa ...  :thumbsup:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "

jakov_os

otvarajte i ja vam sve objasnim :)