filmovi o ribolovu šarana

Autor dravski pecaros, Siječanj 06, 2015, 20:14:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

jedan predivan snimak iz bosne i hercegovine... :notworthy:

ps

Dravski, baš tako, predivan film.  :clap2: 

dravski pecaros

malo drukciji od ostalih lik sam snimo..ali priroda i ribe su stvarno ljepe  :ok:

maverick

Fantastično a di on to peca ...kak se zove ta rijeka...nabrzinu sam pregledao pa nisam skuzio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Siječanj 06, 2015, 23:11:38
Fantastično a di on to peca ...kak se zove ta rijeka...nabrzinu sam pregledao pa nisam skuzio
mislim da i nije rekao.. :icon_scratch:

No

dravski pecaros

evo da vidimo koliko puta savrsen sistem završi u ustima šarana a nekaci ga....a tek naši na karašici i dravi

Lonac

Citat: ps  u Siječanj 06, 2015, 21:15:59
Dravski, baš tako, predivan film.  :clap2:
Rijeka Lim

Klifton

Jedan prelijep a po meni i nadasve poučan film,dosta se vidi način uzimanja šarana a i amura,obratite pažnju kad je amur uzeo,maltene na dnu nema ništa više a on i dalje guta  :thumbsup:

dravski pecaros

evo jedan jako ljep film o šaranolovu..traje skorom 4 sata ali isplati ga se pogledati.ima hrvatski prijevod  :hi:

vatrogasac

Odgledo ga na 2 puta,sve u svemu ok je po meni,samo onaj "stalking" ili ti ribolov šarana prikradanjem onog klinca na rijeci mi nije bas nesto,ali to je samo moje subjektivno misljenje  :BangHead: :BangHead:

dravski pecaros

ja sam na preskokce pogledo i ok mi se cini...a gle to sve ima svoju draž..gledati šarane u pola metra vode je  neprocjenjivo

vatrogasac

je,slazem se,ali meni iskreno vise zadovoljstva pruza riba 5,6,7... kg kad ju vucem 60,70,80m nego da ju izvucem odmah van,ali opet,kao sta sam i maloprije napisao to je subjektivno skroz

dravski pecaros

to ima smisla..nisam nikada tako daleko zabacio u životi  :rofl2:
moje pecanje je 5-10 metara daleko i pecanje u granju na dužinu štapa... :hi:

vatrogasac

e kad dodes kod mene pecat ce mo na 60-70m, ja bacam ti drilas  :oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden: