Lowrance HDS 7 GEN 2 Touch

Autor maverick, Siječanj 07, 2015, 11:31:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A ne znam koliko košta...moj gen 2 nema wi fi modul pa sam ga sad dobio...tako da mogu i malo gledati preko tableta...itd...vjerojatno necu puno koristiti ali volim kad ima kablova po čamcu  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

navika je navika  :stripii: a nista ako ga nebudes koristio pokloni ga dalje  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

vedro

:red_indian: nasao si necije ljestve u Dravi  :stripii: :stripii:

ljuska

a ne znam jesam li malo perverzan ali slika malo liči na ženski spolni organ :rofl2:

pajdo77

Neki moleri izvukli neisprekidanu liniju kroz saharu,eto to ja vidim sa tim da su moleri otišli na jauznu jer njih više nema na slici. :hi:

grga

vedro

Ma ljestve, ako ih izvuces tj ako imas srece ima tu mesa oko cca 15kg. :stripii: :stripii:

kobac

ha najviše vuče na ljestve, ali pitanje šta još ima u pjesku ispod vidljivog dijela.. :sha:

maverick

Stari potopljeni čikl preko puta ušća karašice......

pajdo77

Sad ću ja lupiti i ostati živ ali pošto nemam sonar ja bih do Svisveta gledao u tu sliku bez da shvatim šta je tu dolje. Mislim pitanje je logično po meni a glasi ovako:"jel vi kad kupite tu svemirsku tehnologiju dobijete bar neke smjernice u vidu slika kako šta izgleda tako da se možete po tome ravnati,mislim ima li slika ribe,drveta,evo i čamca u uputstvu ili vi to nagađate?

kobac

piše i za svaku ribu koliko je porcija fiša... :rofl2: :rofl2: :rofl2:

tako nama jednom došli na čamac, a ono sonar kraj svake ribe broj...pitaju šta vam je to jel koliko riba teška??, kaže kolega ma neee to je koliko je porcija fiša on njeee :rofl2: :rofl2:

mlb

Jel ti nije sonda malo nagnuta u jednu stranu?

maverick

Ne...izlazi na plitko...uzvodno i niz...vidi dubinu....samo nesto ta kartica jeftilen...pa je lošija slika...