Lowrance HDS 7 GEN 2 Touch

Autor maverick, Siječanj 07, 2015, 11:31:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Slusam ako imas kakve primjedbe na podesavanje...još učim...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bandit

mossi

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Napravio jos po neku sliku ..evo sta je ostalo od broda....a ima i poneka riba oko njega  :ok:

maverick

Evo slika za Zrinka kod grane iznad...bla bla na vodi 4o metara ...

umpahpah

mossi

Odlične fotke, ajde probaj malo pojačati kontrast čisto da riba bude svetlija!

:hi:

maverick

Budem..ovo sam malo mijenjao plaetu boja pa mi bilo zanimljivo a iskreno nisam tu ribu ni ocekivao pa mi naletila dok sam čačkao  :uf:

mossi

Malo sam doterao fotku, Za nas ćorave.

Školski poredak!

Bandit

Može li se za ovaj model pridodati antena radara ili to mogu samo modeli 9 i 12?  :hi:

maverick

maverick

Jedna iznimno aktuelna pozicija za smuđa gdje se proteklih dana bas ulovio popriličan broj lijepih riba, stari potopljeni čikl ...samo egije ostale  :uf:

ljuska

ove crtice ispod temperature vode to nešto predstavlja ili :sha:

ljuska

znam da se svaka poduka plaća zato :occasion14: :stripii: