IN MEMORIAM

Autor Stepa, Siječanj 18, 2015, 12:59:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

No

Mossi, moja iskrena sućut

maverick

Mossi tebi i obitelji...iskrena sucut
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Mossi Iskrena sućut

mossi

Hvala drugari.

U 84. godine relativno zdrav i pri zdravoj pameti, krenuo na pecanje, imao moždani udar, pao udario glavom. Operisan, u komi živeo još 11 dana. Još da je stigao zabaciti.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

DIDAPATAK

..druže..što reći..drži se..
.. :baba:

mossi

Od pre neki dan napustio nas je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih ribolovaca koje sam imao priliku da upoznam, Vasić Radomir poznat kao Beli Vasa.

Sigurno se sad druži sa svojim šaranima.
Tvrdio je da u Dunavu plivaju nemani i od 50kg.
Njegov lični rekord je šaran od oko 35kg.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

SMT

Kad sam ja bio mladjan ribolovac( jako davno) i obalas, on je potapao panjeve i pravio šaranska mesta koja smo mi cesto krišom koristili za smudja kad njega nema... hvala mu  :hi:

Zadnjih godina sam ga sretao uzvodno kod dalekovoda! Valjda smo mu dole svi dosadili!

Stvarno dobar ribolovac i veliki zaljubljenik u šarane!

Baš mi je žao!

Neka mu je laka crna zemlja!

Mifla

Znam da su ga neki sa foruma poznavali, bio je veliki ribolovac, znanja o ribama kolko vecina nas skupa nemamo, bio je jos veci covjek i ljudina.
Stradao je prije par tjedana. Pao sa 12m. Od tad je u bolnici bio u komi. Jucer je srce prestalo kucat.
Pocivao u miru prijatelju...

No

Prije 10 dana mi prijatelj iz Siska pričao da je nastradao.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine

maverick

Nisam znao, ružna sudbina.Pocivao u miru
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Počivao u miru, obitelji iskrena sućut

maverick

Kaze Kugla da nas je napustio Srebro...mnogima ime ne znaci nista ali malo je onih koji s ovih podrucja nisu isli kod njega po durbahere...ili mi koji smo navecer bili na vodi a da ga nismo sretali na "foku"....pocivao u miru

Kugla

Da nažlost otišao je, borio se sa opakom bolesti i u jednom trenutku se nje više mogao nositi sa tim. Bio je jako dobar čovjek, počivao u miru.