IN MEMORIAM

Autor Stepa, Siječanj 18, 2015, 12:59:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Mossi, moja iskrena sućut

maverick

Mossi tebi i obitelji...iskrena sucut
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Mossi Iskrena sućut

mossi

Hvala drugari.

U 84. godine relativno zdrav i pri zdravoj pameti, krenuo na pecanje, imao moždani udar, pao udario glavom. Operisan, u komi živeo još 11 dana. Još da je stigao zabaciti.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

DIDAPATAK

..druže..što reći..drži se..
.. :baba:

mossi

Od pre neki dan napustio nas je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih ribolovaca koje sam imao priliku da upoznam, Vasić Radomir poznat kao Beli Vasa.

Sigurno se sad druži sa svojim šaranima.
Tvrdio je da u Dunavu plivaju nemani i od 50kg.
Njegov lični rekord je šaran od oko 35kg.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

SMT

Kad sam ja bio mladjan ribolovac( jako davno) i obalas, on je potapao panjeve i pravio šaranska mesta koja smo mi cesto krišom koristili za smudja kad njega nema... hvala mu  :hi:

Zadnjih godina sam ga sretao uzvodno kod dalekovoda! Valjda smo mu dole svi dosadili!

Stvarno dobar ribolovac i veliki zaljubljenik u šarane!

Baš mi je žao!

Neka mu je laka crna zemlja!

Mifla

Znam da su ga neki sa foruma poznavali, bio je veliki ribolovac, znanja o ribama kolko vecina nas skupa nemamo, bio je jos veci covjek i ljudina.
Stradao je prije par tjedana. Pao sa 12m. Od tad je u bolnici bio u komi. Jucer je srce prestalo kucat.
Pocivao u miru prijatelju...

No

Prije 10 dana mi prijatelj iz Siska pričao da je nastradao.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine

maverick

Nisam znao, ružna sudbina.Pocivao u miru
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Počivao u miru, obitelji iskrena sućut

maverick

Kaze Kugla da nas je napustio Srebro...mnogima ime ne znaci nista ali malo je onih koji s ovih podrucja nisu isli kod njega po durbahere...ili mi koji smo navecer bili na vodi a da ga nismo sretali na "foku"....pocivao u miru

Kugla

Da nažlost otišao je, borio se sa opakom bolesti i u jednom trenutku se nje više mogao nositi sa tim. Bio je jako dobar čovjek, počivao u miru.

SMT

Pijem prvu kafu i ne verujem... Juce sam gledao njegov, ispostavice se poslednji podkast...

Neponovljivi Edin Avdic... uz duzno postovanje svim prethodnim kosarkaskim novinarima, ode najbolji... prenosi kosarke nece više biti isti...

Pre svega toga, dobar covek... Samo 47 godina...

Neka ti je laka crna zemlja!

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/kosarka-ostalo/preminuo-edin-avdic/