kad vas hoće u životu

Autor dravski pecaros, Siječanj 21, 2015, 15:58:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

To svi želimo, lagano, normalno i tada smo najsretniji  :ok:

DIDAPATAK

:hi:
..ma ni me dugo bilo ...jesam li kome falia ( :rofl2: :rofl2: :rofl2:)..

..malo nesporazuma  :uf:,malo sam se idjia/pizdija :BangHead:....malo(najviše)sam zaboravio lozinku  :BangHead: :BangHead: :BangHead:..
..Bože Vam zdravlja..i mene pomalo  :stripii:..
.. :baba:
.. p.s. ..Dus mi je obećo tri dana Dunava( i malo smuđeva)..pa eto čekam   :eek: :eek: :eek:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

DIDAPATAK

..ma nisam  :BangHead:..al krpam se  :stripii: i ne odustajem  :ok:..

ČADA

Dida pozdrav. jer prošlo najgore? sada možeš nastaviti   :jede: :pije: :fishing:

DIDAPATAK

..ma najgore je prošlo čim te puste iz KBC-a (...a bio sam zahvalan maneken, kad su vodili studente svi su govorili...ovako ne bi trebalo, ovako ne valja, ovako se ne smije  :uf:).. :crutch:
..što se  :jede: tiče..postao sam turbo vegetarijanac (baciš 12kg sijena ovčicama pa mazneš 1kg pečenog  :stripii:).. :ok:
.. :flasica: :pije:.......samo Cedevita  :dontknow:........kad nestane Traminca ( malo ozbiljno..ništa od oštrog  :red-card:)..
..a što se  :fishing: tiče..nisam zabacio 8 mj( riječima osam mjeseci)..sram me i stid bilo  :BangHead: :violent1: :BangHead:......ali imam olakotne okolnosti  :crutch:...
.oporavak..Dus mi je obećao/naredio.....3 dana Dunava..1. dan kederi,bijela..2. dan..šaran,štuka a Boga mi i som..3.dan..smuki....
..e sad ..volovi se vežu za rogove...ljudi za riječ ...a Višnjevčani  :icon_scratch:..

dravski pecaros

juče sa malim zakašnjenjem za rođendan dobio od strica koji radi ribe od lima jednog šarana u 3D izdanju

DIDAPATAK

..i umjetnički i majstorski rad  :ok: :clap2:

maverick

Upoznao sam jednom prilikom majstora i vidio njegove radove...  :notworthy: nisam znao da ste u rodu  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

nakon 7 dana izbivalja evo mene društvo  :hi:

DIDAPATAK

..  :occasion14:  :clap2:..ma svi ti se raduju osim šarana  :stripii: