kad vas hoće u životu

Autor dravski pecaros, Siječanj 21, 2015, 15:58:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Uvijek u nekom zlu treba naci neki mali dio dobrog... :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Citat: mossi  u Listopad 10, 2015, 17:01:51
Nije dobro, ali moglo je i mnogo gore.
Jak si u glavi i u duhu. Dobar si i vredan majstor.

Želim ti puno vodenih kilometara i krljušti i sline po čamcu!

:occasion14:
nisam majstor -nego samo volim vodu, a nemam novac da kupim gotovo pa što trebam napravim.  hvala za lijepe želje i svako dobro  :occasion14:

Ive

Citat: No  u Listopad 10, 2015, 16:49:49
dvojio sam u kojoj temi da ovo napišem kad te hoće ili neće u životu. izgleda da me ipak hoće. napravio čamac, lijep dobar baš zadovoljan. prvo pecanje i parkiram ga gdje je bio i stari 7-8god.
dođem u srijedu i nađem čamac zavezan za prijateljev čamac. brod davor je u nedjelju išao uzvodno i vukao 4 teglenice s naftom. pošto je bio niži vodostaj bježao je od bosanske obale i kad se izravnao pokidala je  jedna od teglenica vrbu u vodi ispod mog čamca a njega pokupila i otkinula lanac,otkinula kariku od inoxa 10mm odozad gdje vežem uteg.zagrebani aluminijski profili po pol čamca jedan nutarnji jedan vanjski, smotana cijev od inoxa za samopražnjenje. pokidana je vrba u vodi iznad čamca. možete mislit kako sam se osjećao prvi tren.bio sam u rubrici kad te neće u životu a
onda sam se ladno prebacio u rubriku kad te hoće u životu. s obzirom šta je u taj čamac maznulo on je u stanju više nego dobrom. cjev za vodu sam srezao i skratio kariku odozad napravit ću novu,parnicu na zadnjoj strani pokitat ću epoxiem a parnice na aluminiju podsjećat će me na taj događaj dok bude trajao čamac.
sve u svemu dobro je. kapetan tog broda to sigurno nije namjerno napravio i hvala mu što je stao i privezao  čamac za prijateljev. život je to. događa se

Kapetan bi trebao odgovarati za štetu  :sha:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Harley

Jbg nismo ga zalili, javi se, vidio si mi reklamu na multivanu, kulen gratis uz vino
Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

Nije da mi smeta :no: al još tri sata i gospođa ode i nema je do nedjelje pa vas pitam: tko je sad šef sale? Pajdo je šef sale pa se vi smatrajte :hello2: :pije: :icon_king:

šajzika

BRAVO PAJDO
TI SE ŠEF SALE
POZDRAV OD MANJE SRETNIH
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Dečki šta da vam kažem? Patite, nisam vam ih ja biro :stripii: :rofl2:

Smithwick maniac

Jos da se riba zahebe pa pocne gristi....
Bio bi to pravi nestasluk.
Ne bi te gospoda prepoznala kad se vrati vidjevsi ribu! :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

šajzika

Uspjeh zivota .
Gospodje nema . Riba grize.
Šef sale je na svome
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

E ovo o ribi ide pod "kad vas neće u životu",ni vodostaj mi nije naklonjen al čim ona ode meni ko da je sunce granulo :stripii:

Smithwick maniac

Mislim da bi tava proradila u ruci gospode.
Zena bi bila uvjerena da je skidao uroke dok je nije bilo! :uf:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Ma ako se "urok" sam ne skine nek bude obučen :stripii:,još da se i oko toga patim :rofl2:

dravski pecaros

ako sve bude u redu  krajem 7. mjeseca postajem tata...  :pije:

maverick

Sretno tebi i gospođi...jako sam sretan zbog vas  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Prosinac 06, 2015, 11:03:28
Sretno tebi i gospođi...jako sam sretan zbog vas  :occasion14:
hvala druže  :hi: