Daiwa Exist

Autor maverick, Veljača 04, 2015, 21:19:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ima je Kapitalac ako se ne varam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Maguro.. ima sad i dobar popust na onaj tournament ags mislim, pa ako nekom treba

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

SMT

tutnja

Ma di nađe ovu pinky strunu, ubija

Sg.Pepper

Jel to povratak na dajvu?
dec d vej aj lajk it....

SMT

Imam jednu (exist), čisto da budem u trendu :stripii:… Dosta :hi:

tutnja

Baci neku usporedbu sa stellom

SMT

Ovi nisu moji ali su prelepi… Drugar se ponovio…

Svakako se post odnosi na najveći procenat dzigovanja iskljucivo na Dunavu iz čamca…

Sve su to vrhunske stvari…

Ne znam koliko bih ja tu bio objektivan i ne znam ja to “inžinjerski” …A ovo drugo me i ne zanima, samo upotrebno… za mene je stella masina br 1, sve da je i daiwa pravi… Nemam ja tu problema sa tim navijackim delom, prestar sam za to…Volim imati od obe kuće, to se valjda i vidi…

Prošli exist sam prodao, ta šuplja ručka mi nije odgovarala…Masina sa savršenim drilom, najboljim…Imao sam ih uporedo, exist i FJ…  Exist izgleda preterano, kupio bih ga ponovo kad bih mu nasao namenu, mislim na ovaj LT… Imam exista HC brancina sa tim čuvenim daiwinim sporim prenosom… Korektno je to sve i normalno i ništa preko toga… Za mene je sto se tiče daiwe, morethan bio pun pogodak( ozbiljan kvalitet) ali ta H varijanta je u slučaju mog ribolova, promašaj…

Trenutno dve stelle, jedan exist i Twin Power PG…Od svega toga, ova zadnja je najviše u mojim rukama.. A ne pecam bas soft varijantu…

Zašto je to tako!?  Nije zbog navijanja, sigurno… Ja bih voleo imati tog morethana sa PG prenosom… ja to kod Daiwe trenutno ne vidim ili ne osetim…

tutnja

Ja sam mu našao namjenu
Nema dunavskog jiga ni čamca, sve ostalo odrađuje perfektno, bar meni..
Usklađen komplet po svim parametrima, dojam fantastičan.. Kad u toku višesatnog mahanja uopće nemaš osjećaj da imaš nešto u rukama, sve radi fino, glatko, nečujno.. Tek u slučaju griza ili na kraju ribolova kad pakuješ kući, vidiš sa čime si se "igrao" cijeli dan. Kao da si bio na nekom UL peckanju, a ne relativno ozbiljnom i koji se može izboriti sa svakom ribom (ne računam tu ozbiljnog soma, nije ni planiran za to).

Poslano sa mog T40Pro koristeći Tapatalk

SMT

Kad sam napisao savršen dril, ja sam to “trenirao” na somu… I odusevila me masinica, svoj neki deo je uradila… Voleo bih da sam to snimao ali sam držao gaće…

Ne znam sada šta je ozbiljan som, nije baš bio smotan i ne borben…  Ove sve ostale ribe idu brzo napolje…

Samo neka on dođje…

Exist, svakako da… možda nekada bude moj… Mislim da bi mi na ovog Prototype a išao odlično…

Iskarikiracu malo jer sam ljut na uslovno rečeno stare daiwe:

“Svakoj kojoj ss pri zimskom dzigovanju prokliže, treba da zavrsi na dnu Dunava” Meni takva masinica ništa ne vredi…

tutnja

Nemam ni ja pojma šta je ozbiljan som, s njima sam na vi
Najveći kojeg sam ulovio je bio nekih 3-4kg, to je još beba

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Tražim neku Daiwu za sebe… Možda bude neki crni petak… Biće svaki kad je kupim :stripii: :hi:… Koja je to muka, jbt… Nemam se hrabrosti za odluciti, gledam ovog Exista 10-ti put… Njemu ništa ne fali, samo mojoj glavi…

Jel se neko pozabavio razlikama izmedju Exista i Airty Luviasa…. Pa to deluje isto ili slično… možda grešim… Možda mi ova druga i lepša  :hi:

im84

Neznam, ova nova nekako jako cvili, plače. Onako stalno joj kočnica radi  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

Mariorhr

Znači lovna rola...deri samo deri