vaga

Autor Darko, Prosinac 11, 2012, 20:36:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

ja imam ovu sa e-bay-a za par dolara , e-bay narudžba

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

dus

odlična vagica ,meni ju tonyc narućio ima više od godinu dana, radi ko cager, samo sam promjenio kuku stavio sam malo veću !

Lomnica_city

Ja to odoka, a kad prihvatam vecu ribu gripom na njemu imam vagicu, koja je iznenadjujuce precizna (+- 50gr) za grip žnj marke od 10€.

Juzba

Vagom koja važe do 30 kg, karikiram, nemožeš izvagati soma od 25 ili 27 kg........sva se pobrka, bar iz mojega iskustva. Zato sam nabavio digitalnu koja važe do 50 kg.
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

river

Reuben-Heaton.... do 35 kg
i vaga na lip-gripu do 10-tak kg sanger-ov...

genjura

moja je vaga kao i darkova ,ja zadovoljan  :thumbsup:

twister011

Nikada u zivotu nisam imao. Najgluplje sto mi se dogodilo, a u nedostatku iste, u Velikom Gradistu posle nenadanog ulova jedno 20okilasa, je bio odlazak u 30m udaljenu mesaru i zajedno sa ribom na stocnu vagu :toothy9:

kvaka

pa nije ju loše imati, kod nas je imaju dosta njih iz razloga što npr. ulovljen smuđ oko 3 kg danas do sutra naraste i do 4 kg. pa zato nema laži nema prevare  :alas:

twister011

Pa da, ali za to su potrbni i svedoci a ne samo vaga. Vise ni fotoaparat ne pomaze, vecina se vec izvezbala do imbecilnosti :headbang:

raso

maverick

obavijest za Tonyc : naruci mi neku jeftinu digitalnu..matora mi otkazala poslunost  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Citat: darko031  u Prosinac 11, 2012, 20:36:24
ja imam ovu sa e-bay-a za par dolara , e-bay narudžba

Kako ovo i gde naručiti?

Ako ima nešto precizno i na ovdašnjim tržištima a da je tako jeftino, hvala svima unapred na informaciji...

Ne mora da meri do 40kg :be happy:, samo da je precizna i da potraje koji dan...
       Nema više divljeg bučka. :no:

baka

Ja kupio na ebay-u. Koštala je manje od 5 dolara s besplatnom dostavom baš ta do 40kg. Odlična je.   
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

turbler

jel ste znali da ta sa slika mjeri i temperaturu i to prilično precizno, treba samo držati tipku unit par sec. i onda izbaci temp. u celzijusima