boja strune

Autor Darko, Prosinac 12, 2012, 18:39:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

i on je mislio na povrsini..mislim 7 zabcaja 7 ulovljenih..debelih...ja svjedok  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

river

napovršini?
citiram:kako na 30-40 gr glave i shed natučem bucova u zaebanciji
malo mi nejasno 40grama i površina...jedino na prvu kako bih ja to rekao,dok varka još nije ni pala,a već u ustima

maverick

glava 30-40 gr...lov u plicaku...fora za medalju..u odredjeno vrijeme kad poblesave..20-30 kg u pola sata ... :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

river

ah tako..rekao bi da je to onda proljeće...ali samce sumnjam,no nema veze sve 5  :icon_thumright:

rj

vidi bili su 2-4 kg7 kom. za redom
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

VELJO

ma boja strune ne igra apsolutno nikakvu ulogu u ribolovu bolena u to sam se uvjerio x puta, a ako ćemo malo filozofirati možemo postaviti stvari ovako: prezentiramo varalicu na površini riba gleda odozdo prema gore...   pošto je nebo uglavnom svijetlo tada su manje šanse da se vidi neka svjetlija struna na površini vode nego npr. zelena...

Lovio sam svim bojama strune i najviše volim svjetlije jer je nekad laške pratiti što se dešava!
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

maverick

u zadnje vrijeme...kako sve bolje vidim  :angry7: sve vise volim svjetlije

Surikarn

Ima dana kad ga ne mozes prevariti bez fc-a,ima dana  kad mu ni sajla ne smeta...

Juzba

Stigao fireline boje dima, pa mi srce na mjestu, imao sam žuti.......nikad više špage u  :color:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Ervin

Meni je žuta ooomiljena, zato što je ja najbolje vidim. A baš me briga šta ribe vide... :icon_biggrin:

maverick

pa to ti govorim...sta me briga sta ribe vide...ja ne vidim.. :icon_biggrin:

Greys

Imao narandžastu od Orange Blaze Whiplasha, sad imam Camo od Whiplasha, zagasito sivo-smeđa

Hemingway

Wipflash od Berkley-a u narandzastoj i zuta ..mi se najbolje pokazale za mene ...najbolje ih vidim i u daljini i nocu ... ili predmrak ...  :thumbsup:
sve sto stariji sve bolje vidim iz bliza  :laughing7: :laughing7:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Juzba

Ne vidiš ti ni most kad prolazimo ispod njega a di tu špagu :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Hemingway

tjesim jos sam .. samo sebe  :icon_sunny:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek