Plivanje i zdravlje

Autor Stepa, Ožujak 19, 2015, 17:44:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

:stripii: el trčkaraš u tajcama  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Ako pod "tajcama" mislis na tange, ne ne trcim, ustvari samo kada trcim na pecanju :toothy12: Jos je rano, nemam ti jos liniju za to :laughing5:
Ovo u cemu trcim, moja supruga zove "kurton"  :whip2: . Kaze, opet ces u kurtonu napolje :stripii:

SMT

Spremamo se ove godine Dunav preplivati... Ja još malo neću smeti na crtu...

pajdo77

Šta preplivat?preronit ako treba

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

SMT

Samo su ovi momci jači sa stilom ...

feco

POLAKO I BEZ VEZE

alex7777

Mozete se vi zajebavat ali ko nezna il nemoze i slicni taj je u problemu da mu zivot ovisi doslovce o niti ili sekudni nije fora za zezanciju  :hi:

pajdo77

Tema je plivanje i zdravlje. Koliko vidim ovaj plivat zna al je li zdrav?pa hebiga,negdje te život nagradi,negdje zakine.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

šajzika

Slazem se s Alexom, ko ne može, nije mu do zajebancije :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Mislim da kad je tema plivanje ti se bolje ne javljaj  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

nele01

2010 god pukne mi diskus i iscuri 14 mm. Strasno kroz sta sam prosao, 3 meseca bola, patnje, agonije. Srecom sam bio upucen na profesora Cigića, koji mi nije dao da se operisem, uputio me prvo u kanjizu, gde sam sem terapija poceo da plivam. Pre odlaska u banju nisam mogao da odem do toaleta, a posle 20 dana u banji sam lagano setao, mogao da sedim..... uglavnom nastavio sam sa plivanjem tj.odlaskom na bazen bar 2 x nedeljno, i narednih 3 godine sam bio redovan, i eto ja se spasih od operacije leđa. Na pocetku u banji sam plivao koliko sam mogao, a posle kad sam uhvatio kondiciju mera mi je bila 500 m zagrevanje, a onda 2 km. Plivao sam, ( plivam i dalje :stripii:), slobodnim stilom (kraul), a i dan danas odem na bazen bar 1 x mesecno. Kad odem na more, bukvalno se posvetim plivanju i sebi. Plivanje je cudo, samo treba biti uporan i istrajan.

SMT

Kraj školske godine i treninga... Finale-takmičenje na 50 metara, kraul...

Staza br 3 od kamere... Plivati dobro, mora znati... Jos ćemo raditi...

mossi

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk