DOK

Autor mossi, Ožujak 26, 2015, 15:40:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DOK

Da, taj germanizam je duboko ukorjenjen u Slavonskoj ravni, pa me ne čudi da je Trigger preimenovan u "treger" i u Dalju i u Cerni - no bitno je da se zna na što se misli.

Trigger je uistinu odradio momački posao u zadnjih godinu dana i nikad niti jedna varalica nije doživjela toliki popularitet kao on, a tajna  je samo u vibraciji !

Toby je neobičan po formi i po vibraciji, ali samo mu dajte minutažu, pa nek pokaže vrijedi li što !   Prve isporuke su otišle i na obale Dunava !  Drago mi je vidjeti da smo uspjeli tu vertikalu malo popularizirati i na ovim prostorima !

Drop-shot sa manjim lastama također nebi trebalo zanemariti !

Vrana

Citat: DOK  u Ožujak 30, 2015, 08:35:56
pokušao sam fotkat ovu kreaturu, al dan je kišan i nije to to, ali koliko se vidi, vidi se.

Dakle mamac načinjen za vertikalu smuđa ili kao mamac za bassa na worm montaži, prilikom propadanja ove nogice titraju sitno i stvaraju dodatne vibracije.

DOK u kojim velicinama ce biti ovih creatura?
Cold and Ugly

mossi

Ovo izgleda baš zanimljivo!  :ok:

Vrana

Citat: mossi  u Ožujak 30, 2015, 12:00:14
Ovo izgleda baš zanimljivo!  :ok:

izgleda odlicno...vec imam hrpu vizija   :fishing:
Cold and Ugly

DOK

Ovo je prva verzija, probna, još su moguće izmjene, moramo još testirati. Inače ova verzija je duga 16 cm. Budemo vidjeli dali će trebati manje ?!

Inače postavio sam prvu paletu boja za Toby. Moguće da dođe još koja boja.  http://www.monarch-dok.com/softlures/1873/

rj

DEKori su vrh   :clap2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kawasaki

Evo i posljednja storija o montazi velikog Pike Shada   :hi:  :ok: :hi:

Brzi od Bolena.

rj

montaža "kroz shed" je nepotrebna i "pogubna" za životni vjek sheda ...naročito što veliki shed nije jeftin

Lomnica_city

kawasaki

a RJ nezgodno je sa sajlom spustiti trocu sa strane u taj dio jer na laganoj glavi shad  neradi dobro.. izgubi se balans...  :takoje:
kod teze glave to nije problem..

ali laka glava na shadu od 17 cm ili 22 cm

pa ako imas bolji prijedlog ondak napisi  :hi: :ok:
Brzi od Bolena.

rj

ova druga montaža za leđa je ok da bi shed od 17 , 22 cm radio na laganoj glavi treba nešta drugo no dobro to nije tema

maverick

Na manjem shedu cesce montiram trokuku na samu kopcu...kad sitniji udaraju u glavu a ne kopčam ih dobro...na vecem stavim...rijetko...i to jedino kad sam na sprudu gdje je čist teren....mada u zadnje vrijeme sve više pojednostavljujem pecanje i ne sekiram se tu i tam o kojoj ne realiziranoj čvoki
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

razlika je sto ti pecas samo smudja na tekucici  :hi:

a ovo je montaza za stujke i uglavnom za specificne situacije smukija u jezeru..inace ja montiram kao na slici sa sajlom i trocom u ledja  :ok:
Brzi od Bolena.

maverick

Apsolutno točno  :ok: zaboravih da ti pecas na drugim vodama  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

a jel to legalno tako :sha: velika mogucnost cesto uhaklat ribu  :red-card: