Ispadanje iz Čamca

Autor maverick, Ožujak 29, 2015, 12:15:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Nije mi jasno sta uradi ovaj lik.... :eek:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

To sam gledao vald 100 puta i neznam,mislio sam prvo da ima neki jastučić oa mu se guzica okliznila al nema,znači ima najlonske hlačice i novi još uvjek ispoliran čamac i jači motor prvimput u životu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Daj ti nama prenesi svoja osobna iskustva, kako je pasti iz čamca u hladnu Dravu? :stripii:

maverick

nekinho

Jos bolje neka slijedeći put snimi i pusti nam video. Da ne mora previše pisati...

nele01

Ima nas jos takvih  :bye:. Meni je koban bio jastucic, uzeo majstor od stare stolice sedalicu a dole tvrda plastika a sedalica glatka, onda sam imao joson 25 hp na big foot-u, i majstor na punom gasu skrece i kad sam hteo ispraviti, cam na jednu stranu, a ja katapult na drugu. A dobro vec je bio 4 mesec  :stripii:

Šokre

Citat: maverick  u Siječanj 19, 2017, 21:08:22

Nije zaj... ovo, pogotovo ako je hladno. Ja sam se navikao narukvicu oko ruke staviti, jb ti to.
Može biti kao miner, jednom samo pogriješiti...

pajdo77

Nisu ljudi izmislili taj ključ i narukvicu eto tako da se ima. Doduše ja ju nikada ne stavljam,jedva uguram i skinem taj "ključ" sa ručice. Kad bi omoto tu narukvicu i ispao van iščupo bi si ruku u ramenu al mislim da bi "ključ" ostao u ručici. Zato i zbog toga što sam smrznut ni ne idem čamcem po zimi a ako i idem uvijek smo dvojica u njemu.

mlb

Pajdo kad jednom doživiš sranje više ti neće pasti na pamet dati gas a da nisi stavio narukvicu! Znam iz iskustva!  :stripii:

pajdo77

Pa šta radite po tim čamcima da ispadate iz njih? Čagica a? Ja znam past na bentu dok idem u čamac al iz čamca da ne ureknem nikada

Harley

Uvijek postoji prvi put!

NOKIA 3310

Living your dreams, do not dream the life

No

Ispadanje iz čamca pri punom gasu, :uf: to je.... :pije:... to je najbrži način za otrežnjenje...  :stripii: :stripii:
Kakva infuzija,kakvi bakrači.

maverick

Tko prelazi puno km po noći...svakakvih situacija tu bude...imao sam par situacija koje su dobro zavrsile....par udaraca u potopljeno deblo u punoj brzini...pogodio bovu s 50 na sat.... :uf:

rj

imam teško oboriv rekord star cc 15 god. noću se vračao na vez , na vodi imam 4 bove sve ih znam .....od njih 4 samo sam jednu promašio u 3 opalio ...prije ni posle nikad nisam udario u bovu  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom