Majstori u nasoj okolini

Autor maverick, Studeni 17, 2012, 00:20:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rap

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

žule dobro došao. moram ti onu ticu taurus dofurat, ali sam lijennnnnn :kacsint2:

TonyC

Tunjo nisi jedini   ;D    ;D   

Dobro došao majstor Žule ! 

P.S. Twin Power 3000 PG - 2 komada ! ! ! !   ;D

ESOX

Hvala svima na dobrodošlici, i kako već napisah: stojim Vam na raspolaganju  :thumbsup: .

S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

Retfalački mačak

Sada sam tek vidio ovaj post. Darko, sada nećeš imati mira i vremena od pecaroša koji lome i kidaju opremu. I ja sam taj, to si se uvjerio. Kod tebe se i sada nalazi jedan gornji dio (neću reći koji). Srdačan pozdrav! :)

maverick

zbog tebe je uveo i posebno radno vrijeme , od 0-24  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Vidio sam ja kod meštra i jedan gornji dio nečijega štapa, a nije moj. :wav:

ESOX

Bogami ima svega i svačega  ;D pravi ribo(LOM)lov   :smileinbox: !!!

Retfalački mačak

Zdrobio prvu vodilicu na gornjem dijelu CD -a. U stvari je  pukao prsten, a da ne znam kako. Da sam ja kriv, to znam sigurno. Nosim štapove u odličnim torbama. Odnio ga meštru u srijedu. Danas (petak)  me zvao da je gotovo. ALPS-ova vodilica jučer stigla poštom. Darko ju naručio.
Sutra donosim još jedan gornji dio na popravak. Ovo je treći ove godine. BUUU.
Sva sreća da imamo meštra u Osijeku.

ESOX

Hvala ekipi na srdačnom prijemu i reklami, no unaprijed se ispričavam što nisam u mogučnosti često biti za računalom, a to znači i aktivan na društvenim mrežama i forumima jer mi slobodno vrijeme uglavnom prođe sa rolama i štapovima na servisu ili popravcima, pa ako koji puta stigne neko pitanje, sugestija ili reakcija, molio bih za razumjevanje, ako odgovor malo kasni. Još jednom hvala i pozdrav  :icon_salut: !

mlb

Pitanje za majstore!! Imam Gamakatsu CHEETAH (custom made 20-140) i pukao mi je pri vrhu ispod druge karike! Dali se to može srediti , ustvari dali se isplati poravljati ili prepravljati?

ESOX

Nema ''krpanja'' kod Gamakatsu CHEETAH,  :icon_scratch: predebele stijenke i vrlo nezgodno mjesto. Upitno je ubacivanje punog vrha, ili stavljanje vršne vodilice na mjestu loma i premještanje vodilica, neke su od mogučnosti.
Neki ribolovci odluče se za takve poteze i tako prerađeni štapovi odrađuju još puno posla, no sve ovisi o vlasniku dali je spreman ''spašavati'' štap i držati ga kao neku ''mogučnost'' ili ga ''baciti iza vrata'', u zaborav, a na njemu; full Fuji oprema  :dontknow: