Water Wolf kamera

Autor dalien, Svibanj 27, 2015, 13:51:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Blinkeras Međimurje

Poz ,imam istu kameru i odlična je ali sam mislio da mogu sd karticu na koju snima kamera ubacit u mobitel i na mobitelu gledat ali nemoguce.Ili možda treba neki program za gledanje??

ibro dirka

Provjeri u kojem formatu je video koji snimiš kamerom pa stavi takav player na mobitel koji podržava taj format videa jel.

nele01

Skini VLC plejer i moci ces gledati.

dalien

Evo jedna cool modifikacija jigova za smuđarenje....(ovo nema veze sa WW kamerom, ali neka bude ovdje da mi svi uradci budu na istom mjestu)
https://www.youtube.com/watch?v=W9BSKQzM9-Y&feature=youtu.be

maverick

Malo da si olakšaš...kad otvoriš link na  youtu...imas dole strelicu PODIJELI, u malom prozorčicu ti iskoči link i njega kačiš na forum  :ok:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dalien

šajzika

Ak sam dobro shvatio ides malom brzinom uzvodno pomocu el motora i radis neku polu vertikalu polu lerovanje jer ti rjecna struja pomaze pri radu varalice
Audentes fortuna iuvat

dalien

Otprilike...da,
Krećem se uzvodno jako polako, zamisli tu prezentaciju kao ultra spori i precizni trolling na elektro motoru...
Rad varalice je najmanje bitan...

maverick

Zanimljivo...nisam nikad probao tako nešto...koje su dubine u pitanju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Dubine su od 2 do 6m ako sam dobro shvatio u filmu... :hi:

mossi

Tehnika je jako zanimljiva, ako imaš zgodan motor na pedale (komande).
Plus mapiranje dna i praćenje isohipsi je  :hello2:
I ako nije baš jako velik protok.

Ali zanimljivo je da mu ne smeta zvuk elektromotora i rad elise nad glavom.

Moja iskustva su da kad si ribi nad glavom da se ipak malo umiri.
Pa mi je ovo baš zanimljiv video!  :icon_thumright: :ok:

dalien

Moguće da nekim smuđevima smeta, ali očito nekima ne smeta....

maverick

Kad je dobar dan...nesmeta nista. Puno puta na takvim dubinama prodjem motorom od 3o ks iznad...sondiram...stanem iznad i dobijem ga na prvi prolaz

alexdja

...
       Nema više divljeg bučka. :no:

dalien

Lice su potpuno šašave ribe...