Noćas smo bili vrijedni!!!!!!

Autor umpahpah, Lipanj 29, 2015, 23:29:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kobac

Ja znam za brodove na 12 rkm a ti umpa vjerojatno pricas o nekim brodovima uzvodno 25, kod mosta za autoban ili jos uzvodnije

miha

kad ovo čitam sjetim se jedne Hanterove priče iz domovinskog rata ,kad su svi šlepovi i brodovi bili parkirani u Donjem Miholjcu ,kažu oni da toliko alata nisu nikad vidjeli količinski a i u metraži ...bili su najsretniji kada se sve smirilo i kad su šlepovi i brodovi ošli dalje....

umpahpah

Pongra i ostatak naše ekipe sam na Dravi zadnji put vidio za vrijeme poplave prije par godina kada su starce vozili za grad nema mup barku na Dravi na žalost

Debeli šef

znam da ne idu redovno gore ali za ovakve dojave bi ekipu uvijek morali imati.  :dontknow:
nekad je bilo valjda 20% plus na policijskoj plaći i slobodni dani za krimose ulovljene na djelu.

kobac

A tko je pongra, nek vas pajdo ili,???

Debeli šef

ma da. prije nam je po pozivu odrađivao ribokradice kad smo ih vidjeli. danas mu je sve više jasno da to nema nekog smisla, zamjeraš se ljudima i njihovim gazdama a za što?
često nemaju niti goriva za izaći na intervenciju.

kobac

Hm, al zato imaju za svaki vikend zdrobiti 100 litri zbog liberlanda, jebo ih vid

umpahpah

Naravno,bio sa nama u Sjp sad radi kao pogranična!!!

kobac

Pa sta preko njega ne pokusate rijesiti one strujarose sa dunava

maverick

Na Dunavu postoji policija...a mi tamo nismo nadležni....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Ma znam da je tamo policija, ali umpa veli da tog pongru znate iz sjp a radi u pograicnoj
Pa to je to, sta ga ne uputite na te strujarose ili druge nepravilnosti mozda covjek moze nes uciniti

maverick

Pojedinac tu može kao i nas dva, djelovati lokalno...tko zna sta ce sad biti nakon dodjele ribolovnog prava nekom drugom...ali kontaktirano je tu mali milion osoba...dok ne nasipaš gorivo u svoj čamac i odes u kontrolu od toga svega nema ništa...dok ne ukrades vrijeme od posla, zene, djece, pecanja....a vjeruj mi jako je malo ljudi zainteresirano za to...i tu kod nas...a sta mislis koga boli ona stvar za dunav...Glasniji smo mi iz Osijeka po pitanju čuvanja Dunava nego svi oni koji zive uz samu rijeku
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

A cuj neznam ipak je on u sustavu pa ako ima informacije mozda moze preko svojih nesto probati, samo je pitanje koliko je on sam ili njegovi uopce zainteresirani za nes konkretno uciniti
A sto se tice ljudi uz dunava tu ima svega, neke koje znam to smeta a neki opet smatraju da je to njihova basta...ha vrag ce ga znat...
Al kad ovako pricas, ako nemoze policija tko onda moze?????

maverick

Nije problem u policiji ili ribočuvarskoj službi...dodju na sud i kazu da su vatali ribu jer su im djeca gladna...i pored svih ostalih lopova koje imamo u drzavi ...sta da mu sudac kaze...napalti mu 100 kuna kazne i ajd kuci. U zadnje vrijeme se situacija mijenja ali sporo....zadnje kazne za 4 stap su bile od 1000 do 1500 kuna....u tijeku su procesi protiv par lopova i mislim da ce ici puno vece kazne. Kad bi se lopovu oduzelo plovilo, naplatila odsteta prema korisniku vode za nasenu stetu i jos kazna....ne bi bas tako opusteno isli u lopovluk...ali jbg sad su na redu Sanderi, Mamici.., Šukeri...valjda ce stici na red i ovi "sitni"....
Itako kroz godine iste priče....i policija gubi volju kad to rade nizasta....savez je ionako u nekim drugim problemima...o ribocuvarskoj sluzbi ne bih puno pisao....i dodjemo vrlo brzo u zatvoreni krug....srecom toga nema toliko koliko ima kod susjeda...a Dunav je jedan....pa se vratimo onda na listu prioriteta...pa cemo reci da ribari devastiraju na najgorem mogucem nivou...i bla bla bla....i opet smo na početku

kobac

hahahah, trla baba lan da joj prođe dan.....