gradnja štapa

Autor No, Srpanj 10, 2015, 09:18:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

dal je netko možda pokušao pri izradi štapa za rukohvat koristit drvo umjesto pluta,jel to netko negdje vidio i šta mislite dal bi to bilo moguće.   :sha: namjera mi je radit jedan CD i htio bi ga uradit s drvenom ručkom.

maverick

Mislim da bi bio u teskom debalnsu zbog tezine samog drveta...vidim da ih dosta radi halter...onaj srednji dio od drvenih komponenti...i zavrsnu kapu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

antares ima drvo na nosaču role ....

DIDAPATAK

..ma samo zavisi od koje vrste drva..balza i pauvlonija( i još neke kojih se ne  :BangHead:mogu sjetiti imena..) imaju jako malu spec.težinu..kod drva je obično to povezano sa čvrstoćom i trajnošću ali se sad i onako sve to tretira sa epoxijem pa...
.. :baba:

maverick

Ne stavlja se plut bez veze. Pogotovo kad su varalicarci u pitanju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

Sg.Pepper

Ovo smiruje dok gledas! Uvijek sam bio malo ljubomoran na ljude koji zive blizu tih pastrvskih rijeka da mogu musicarit svaki dan!
dec d vej aj lajk it....

Zagor

Ja sam ljubomoran na vas sto živite uz Dunav pa možete mušičatiti svaki dan!  :takoje:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

miha

kawasaki

Brzi od Bolena.

No

No

Za koju vrstu ribolova je namjenjen štap?

rj

Citat: No  u Srpanj 10, 2015, 09:18:51
dal je netko možda pokušao pri izradi štapa za rukohvat koristit drvo umjesto pluta,jel to netko negdje vidio i šta mislite dal bi to bilo moguće.   :sha: namjera mi je radit jedan CD i htio bi ga uradit s drvenom ručkom.

drvo je živ matrijal dakle reagira na povečanu vlagu ...,moraš ga dobro inpregrirat i lakirat ...e sad držat lakiran rukohvat par sati nije ni malo ugodno barem za moj ukus + težina
mada sam pobornik one ....o ukusima se ne raspravlja
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Sg.Pepper

Lijepo izgleda, svaka cast! Takvi stapovi me podsjecaju na foru onih Hot Rod auta! Lijepo!
dec d vej aj lajk it....

No

Citat: rj  u Siječanj 24, 2019, 20:04:55
Citat: No  u Srpanj 10, 2015, 09:18:51

drvo je živ matrijal dakle reagira na povečanu vlagu ...,moraš ga dobro inpregrirat i lakirat ...e sad držat lakiran rukohvat par sati nije ni malo ugodno barem za moj ukus + težina
mada sam pobornik one ....o ukusima se ne raspravlja

Imam dva CD-a sa drvenim oblogama i za sad je sve ok i nemam neki poseban osjećaj hladnoće zbog toga

boy names with k in them