lomljenje štapa

Autor No, Srpanj 11, 2015, 18:19:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

imao u čamcu 60 i 100 gr-amca. zapnem sa 100-gramcem,  pukne špaga,stavim ga u čamcu sa strane i nastavim bacat sa 60-gramcem. ponovo zapnem, probam svirat ne ide, ajde rekoh sebi promjenit ću mijesto idem upalit motor i proć sa kontra strane, možda otkačim.  samo što sam krenuo zaklepeta, puče.  špaga sa stotke pala je u vodu i namotala se oko propelera tu je došao i vrh štapa. rezultat vršna vodilica i prva do nje nestale.   :crybaby2:   glup način za slomit štap.   pišem ovo da se to ne dogodi još nekom. nikad ne ostavljajte štap na kojem špaga slobodno visi.  najluđe je to što imam stalak za štapove u čamcu al 100-gramska zoga ima end kapu proširenu (više nema,zbrusio sam ju) i nije stala u stalak. na kraju zadovoljan sam što postoji mogućnost kupnje gornjeg dijela. štap sam kupio u glisti u osijeku i naručio sam tamo gornji dio. e to je tek prava perverzija. slomit štap i bit sretan   ( što možeš kupit rezervni dio). ribolov.  priča bez kraja.

umpahpah

to se meni desilo prije dva tjedna al na 35 gramcu !!! Zvao majstor jucer da ga opravio nije vise 2,7 nego 2,65 !!! malo ostriji al kontam da ce feeling biti isti kad oprobam javim!!!

maverick

Jbg....tko je cesto na vodi dozivi svasta. Nevolje se dogadjaju...bitno da na kraju nadjes razumno rijesenje. Koliko kosta gornji dio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

Vrh ne,samo ringlica nova ona protiv zaplitanja i ruke 90 kn

No

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

ma super je što se može uzet rezervni dio.    :ok:    na ovaj slomljeni dio stavit ću vršnu vodilicu pa ću vidjet šta ću dobit, kad probam javim.   

maverick

A imaces brzi i snazniji...tj imaces dva stapa samo ces vrhove mijenjati

baka

Danas sam shvatio da ni CD 8-32 nije otporan na budale, tj. na mene. Odem večeras malo bacati i krenem kući, naslonim futrolu sa štapom na auto, presvučem se i potpuno zaboravim staviti štap u auto. Sjednem i još se okrećem u rikverc i normalno pregazim ga. Pukne gornji dio, rascvjetao se kao trska, a donji ostao čitav.
Gdje mogu naručiti samo gornji dio?
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

No

Danas sam shvatio da ni CD 8-32 nije otporan na budale, tj. na mene. Odem večeras malo bacati i krenem kući, naslonim futrolu sa štapom na auto, presvučem se i potpuno zaboravim staviti štap u auto. Sjednem i još se okrećem u rikverc i normalno pregazim ga. Pukne gornji dio, rascvjetao se kao trska, a donji ostao čitav.
Gdje mogu naručiti samo gornji dio?

kolega to što si slomio štap ne znači da si budala.   kad se već desilo, ko ga šiša.   nek si ti živ i zdrav pa će bit i štapova  :icon_thumright:

baka

Da se pohvalim, štap sređen! Žule nabavio (ovim putem mu se još jednom zahvaljujem) gornji dio i prevezao stare vodilice. Sve je vrhunski napravio. Jbga, problemi su to kad ti neki štap legne samo-tako i odgovara ti u svakom pogledu.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

No

No

evo stigo vrh za žogu. 290kn. vjerojatno noviji model, drukčiji model vodilica,sjeo na trn dublje(pola cm do kraja) :sha: jesam zadovoljan-ne znam. šta je tu je.   :uf: 

No

izgleda da je ovo baš moja tema. puče ovaj novi vršni dio kao keks. samo se preklopi pri zabacivanju 35 grama olovna glava+guma. za tren me šokiralo a onda sam ga prihvatio kao prošlost. :dontknow: pukao vršni dio jedno 20-25 cm iznad trna.
danas nazovem uvoznika i ispričam mu šta se desilo.
čovjek mi obećao blank  besplatno pa da prebacim vodilice sam. :ok:  lijepo od njega.
nisam to očekivao i ugodno sam iznenađen.
eto iako sam taj štap prihvatio kao prošlost ipak se on neda i ide u budućnost.
nastavak slijedi...