Službeno piće foruma

Autor toktiz, Studeni 17, 2012, 00:50:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Rj mucka medovaču...hebemu svaki put na vodi se suzdrzim da mu ne otmem bocu...inace rijetko i slabo pijem alkohol...popijem koji gutljaj na vodi...kad se vidim s nekim...cisto iz kulture ..malo nazdravimo....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Citat: maverick  u Studeni 22, 2012, 16:11:02
Rj mucka medovaču...hebemu svaki put na vodi se suzdrzim da mu ne otmem bocu...inace rijetko i slabo pijem alkohol...popijem koji gutljaj na vodi...kad se vidim s nekim...cisto iz kulture ..malo nazdravimo....
Ovo treba brisati ovakvim ne istinama nije mjesto na forumu :not speak: :be happy:

maverick

što je lažžž.....da kum mućka ili da ja slabo pijem   :be happy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Za kuma znam da mučka.... :be happy:, upozorenje kolegama ako vas rj ponudi đusom pogledajte datum, na 10 litara rakije nije još potrošio litru đusa

Verkan

Citat: maverick  u Studeni 22, 2012, 16:11:02

Moli se  cijenjeni Admin da neširi lažne informacije na forumu
[/youtube]

Retfalački mačak

Može bilo koje, samo da nas poslije toga ne peče želudac, ne boli glava i ne boli "guzna sjedalica".

maverick

joj medovaca...kud me sjeti na tooo  :icon_biggrin:

dus

izgleda da su sva postojeća alkoholna pića službena pića foruma, ubiše se svi od promocije sokova  :be happy:

maverick

a vidjeces....  s godinama sve vise uzivas u alkoholu...a sok ti se gadi  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Darko

evo da ja preporučim sok od grždja i to u ovom djepnom pakovanju

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Retfalački mačak

Pakovanje mi se sviđa (veličina) , samo sadržaj ne.

maverick

zrinkoos

Treba poslati dopis Badelu da ugrade maglenke na sluzbeno pice!!! :blob5: :blob5: :blob5:

maverick

jes brateeee..onu neku vecer na maglu..cim pelin i magla ja uzvodno  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Kugla

Dečki morate priječi na ovo jer on rogovima uvijek gura sve ispred vas i bez brige ste  :occasion14:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti