Pozdrav za nove članove

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:37:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 12 Gosti pregledava ovu temu.

Stepa

nakon dužeg vremena izbivanja ponovno sa vama pozzzzzzzzzzzzzzzz svima od dt cerna
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

jos nam fali Slaven i mozemo svi skupa na psihijatriju  ;D
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

LuckyNS

Slaven

E tako, pozdrav svima :-*, sad što sam radio radio, ode sad i firma i žena sve u pm, došo novi forum, sad će Drava past za koji dan, a baš me poso lijepo krenio.

TonyC

aaa , stari klanovi se okupljaju ! ! !

Slaven

Hunter

a ti bandit nes na dravu do polovice 12 mj ko i ja!sta te i druga zena ostavila?

Slaven

Trenutno sam u drugim sportovima, razna takmičenja u kuhanjima fiševa, čobanaca, gulaševa, itd itd. Pa znate da Orahovica postaje centar svijeta u turističkoj ponudi, a pojedinici, nećemo ih imenovat, nikako da nam dođu u posjet. Osnovali smo i off road klub, čak smo pridobili i par članova iz Osijek off road kluba Panonius.
Što se tiče turističke ponude za zimu je u planu  izgradnja skijaške staze (ako se uspijemo skupit da pokrčimo neko brdo i naravno ako bude snjega i najvažnije ako pobjedimo na izborima za mjesne odbore)
...a druga žena, hm kad se ja uhvatim usisavanja, kupanja djeteta, pranja suđa, nema šta da pisne, valjda se zna ko je gazda u kući.

Slaven

E da, evo i još čim smo se zabavljali ove jeseni, nije sve u pecanju ima nešta i po šumama i gorama
Šta moj bivši prijatelj Marijo kaže, volimo sve što vole mladi.

maverick

dobro ti nama dosao...pa neka sam ja i bivsi  ::)
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dado

Evo danas baš saznao za ovaj vrli forum(hvala na pozivu Mario),pa reko da
vas sve pozdravim!
Već vidim....sjajna je ekipa ovdje ;D

tole

i ja isto tako danas saznao. hvala Mario na pozivu.

mirko t.

TonyC

Pozdrav ekipa , dobro došli !!!!!  ;)

maverick

pozdrav svima i posebnom onom matorom... ::)