savjet za kupnju štapa i role

Autor BiLi, Listopad 22, 2015, 20:19:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mudri

Citat: dravski pecaros  u Listopad 23, 2015, 16:57:33
Citat: Mudri  u Listopad 23, 2015, 06:38:12
Sve je to skupo,angel domane -slammer 260 55 eura pa ti sad vidi ove naše akcije....još da se ima koga u njemi pa da ti donese,da ne plaćaš poštarinu.....
i sta mora platit 10 evra poštarine ak nema nikog u njemačkoj ..i koliko to dođe??....daj nemojte sam pametovat...
Dravski ti još nisi izgleda u tvom ribičkom stažu pokidao nijednu rolnu,kako možeš reći da pametujem kad čovjek ljepo traži pomoć a mi se potrudimo da mu pomognemo,jel bi mu ti neku stelu ili saltigu preporučio,kao što kaže popaj nema bolje za te novce i teren gdje će pecati,a sada na njemu je da odluči šta će kupiti....

dravski pecaros

Citat: Mudri  u Listopad 24, 2015, 05:59:21
Citat: dravski pecaros  u Listopad 23, 2015, 16:57:33
Citat: Mudri  u Listopad 23, 2015, 06:38:12
Sve je to skupo,angel domane -slammer 260 55 eura pa ti sad vidi ove naše akcije....još da se ima koga u njemi pa da ti donese,da ne plaćaš poštarinu.....
i sta mora platit 10 evra poštarine ak nema nikog u njemačkoj ..i koliko to dođe??....daj nemojte sam pametovat...
Dravski ti još nisi izgleda u tvom ribičkom stažu pokidao nijednu rolnu,kako možeš reći da pametujem kad čovjek ljepo traži pomoć a mi se potrudimo da mu pomognemo,jel bi mu ti neku
stelu ili saltigu preporučio,kao što kaže popaj nema bolje za te novce i teren gdje će pecati,a sada na njemu je da odluči šta će kupiti....
ja sam mu ovo preporučio
preobadvoje 1000 kuna...
http://topfishing.hr/proizvod/spining/mpp/555
SAVAGEAR MPP 244CM SPIN -> 50G

i imaš kolega prodaje slamere uzmes 260 475 kuna
http://pecaros-os.com/index.php?topic=3992.0
i za 800 kuna imaš komplet super
sam nije salamer iz njemačke nego od kawasakija

veco

Moj savjet ti je red arc 1040 i okuma octana 10-40.
S ovim komletom se nemoras bojat nicega, rola ce izdrzat stvarno svasta a kocnica joj je jako dobra. Taj stapic ima jako puno rezerve u sebi, mozes radit jig glavama od 5- 50gr
Rođen da pecam a tjeraju me da radim!

Mariorhr

BiLi

Citat: Mornar Popaj  u Listopad 23, 2015, 23:34:03
Zato poručujem kolegi kojem se povraća od slamerica, nek dođe malo u goste na Bosut, da nam pokaže kako njegove jeftinije role vade travurinu iz vode  :headbang: A kolega Bili koji je zamolio preporuku, kaže da će na bosutu varaličarit iz čamca. Inače to je i običaj, pogotovo u jesen, šlepanje štuke - neprocjenjivo. Međutim ima sve više trave, pa se često zapinje, i izvlače teške nakupine trave koje treba iskurblati do čamca. A tu su slammerice nezamjenjive. 

Vezano za štap, prije nekoliko godina sam kod Orbana u VK kupio dva štapa ( Okuma Alumina 40-80g na 270cm ) frend i dan danas peca sa tim varaličarcem. Uredno hapsi štuke, bucove, i ponekog smuđa i soma. Štap se nije okrznio a plaćen je 250 kn, brz je, ima snage, ima doljni rukohvat od pluta, a gornji od eve, i još prekrasne plave boje pa i odlično izgleda.

U paru sa slamericom čini nepoderiv komplet za simpatičnih 700 kn. Pa eto ako netko zna za neki još kvalitetniji komplet sa sličnim karakteristikama, slobodno neka napiše :occasion14:

Evo i slike kad sam ga krstio, prije 3-4 god. na netom prokopanom kanalu Dunav - Sava ( kod Babine grede ) Uglavnom, komplet štap i rola za 700 kn a može se naći i za malo manje ( plaćao sam slammerice 560 sa baitranerom po 450 kn komad. ) Nisam mjerodavan za priču o skupom priboru, ali sam se rodio na Bosutu, znam koliko u njemu i kada ima trave, pecam tamo preko 25 godina, imam 15-ak pennovih rola i znam o čem pričam.

Upravo došao s vode :) ulov jedna štukica od 1kg

Kolega popaj je u pravu bosut je pun trave, a osim trave problem su i grane i debla od vrbe (vrbe su se posušile i pun ih je bosut sada)

Orban uvijek ima na akciji nešta od pribora. u zadnje vrijeme kupujem sve u trgovini Lov i ribolov, kažu mi neki da je puno bolje otići do Cerne da je ponuda puno bolja.

Klifton

Možda se varam ali Orban je pred rikom,navodno se zatvara ,zna li netko nešto konkretnije?

Mudri

Bože sačuvaj,onda će biti nekih dobrih popusta....

Sg.Pepper

Vec su svi sportexi na popustu 20-30%
dec d vej aj lajk it....

Mornar Popaj

Već se godinu dana priča da su pred rikom, a oni i dalje rade. Razlog je ipak promjena u upravljačkoj strukturi ( direktorica je zamijenila direktora ) i racionalnijoj politici naručivanja robe, i upravljanju sa starim zalihama itd. U svakom slučaju, treba sačuvat radna mjesta ako se može.

Ima dosta štapova i općenito svakakve robe na popustima od 10 - 40 % Od silikonaca do šatora itd...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

klempika

dali je ko upoznat s ovom rolom.penn batle 2 4000 ili 5000 najvise sam na dunavu pa sad dal kupiti ili ne.. misljenje bih molio ljudi koji su upoznati s takvom rolom  :pirate:,,, hvala

mario123

Jaka rola i bolje slaze od slamera i ovih ostalih. Ako valja amerima za more,valja i za dunav.

koste910

Batle ti je extra rola.
Za smuđa 4000 za soma 5000, ako ti nesmeta razlika u težini onda 5000.
Slaže konac savrseno, jaka kočnica.
Svaka preporuka.

jancika

lega uzmeš shimano catana 20-50  od 2.7m ili 3m i ne da vučeš travu nego i stabla  :stripii:

ibro dirka

netreba mu štap da se bavi šumarstvom...možda mu je ta 20-50 slaba ako bi bacao željezo...sa 50-100 bi mogao već i panjeve čupat...

peugeot

pa kad več čupa panjeve i stabla bolje bi bilo da uzme motorku