Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Ode sutra za crnu goru. Taman se vracam u petak popodne , subota je  slobodna i rezervirana za vodu. Dunav ili drava , svejedno .
:hi:
Audentes fortuna iuvat

raso

Idem i ja u kontrolu mojih smuđeva :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Ja sam spreman...kad dodjem sa sajma letim u vodu hehe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

blago vama ja ovaj tjedan udaram drugu smjenu i nema ribolova ovaj tjedan.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Dotukla me ova poplava...s mukom gledam kad netko ode na vodu  :stripii: idem i sam gledam malo kako teče voda...a tek kasnije budem zabacio  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

mogao si ga malo i srediti kad je već u dvorištu  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Grof

Evo ga konačno sam siguran da sam sutra i prekosutra na Dunavu  :headbang: :headbang: :headbang: sada me jedino bomba na čamcu može iznenaditi. 
Tu je brate odmah iza panja

maverick

Nista nas ne smije iznenaditi  :stripii:

Grof

Tu je brate odmah iza panja

maverick

A ne znam...ovisi da li je mlb očistio spust...

mlb

Ako nitko ne očisti do nedjelje napadamo lopatama!  :headbang:

maverick

Ti si najmlađi i najvredniji...evo gotvo sam siguran da ga nitko neće očistiti do nedjelje  :stripii:

raso

:character0032: &    :character0032: idu sutra da im hebu kevu :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Naouružat ćemo se Dipterolom i rakijetinom  :flasica: :flasica: :flasica: :flasica:
Pozicija poznata, pa ako je netko u blizini neka navrati na  :pije: :pije: :pije:

DIDAPATAK

..i Brufenom  :BangHead:..
..al nema veze, bit će  :hello2: :toothy9: :ok: :flasica:
.. :baba: