Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

bb

Danas nosim antifriz stiropor i light pribor...

mata postar

nosim neki paket kineski ibej danas kod markovica i prica mi za brzog, kaze smrzo se ko kucen  :stripii: :stripii: :stripii:
danas su naostrili kvačke i osli na vodu, brzi i neki njegov pajtaš

bb

Je pajtašu ispao štap ispao u vodu i nema ga...pecanje završlio prije neg je počelo štap potonuo i nestao

maverick

Sutra je zadnji dan ove godine i treba se otici oprostiti kako dolikuje...pa kad dodjem na doček da budem smrznut i napola pijan  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

i ja sutra oproštajni izlazak za ovu godinu  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

maverick

rj

meni nekako hladno ...vald od noćašnje medovače  :icon_scratch:  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

jura

Dodji pa ti opet pokazem kako da upecas  :rofl2:

dravski pecaros

ručak gotov,, ode otvoriti sezonu na karašici....  :hi:

šajzika

sutra lagano na vodu posto nemam ribolovnu , slanina i zajebancija  :rofl2: al ne cini se dobro, bar za sada

eh da i neumorno pada i dalje , sutra ce biti zanimljivo  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :flasica: :pije:
Audentes fortuna iuvat

mossi

maverick

I mi cemo danas kolektivno na slalninu...pa ako ti se da dodji do nas...necemo biti daleko

šajzika

Hebga drug da ste zvali dogovorili bi se.    :hi:
Audentes fortuna iuvat