Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Pa sto bas tamo da se voziš...što nisi isao nizvodno.... :stripii: Izgubio si prijatelja tim seljenjem  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Ako prebacim camac i izgubim prijatelja jel se to moze nazvati prijatelj???
Neznam na koga mislus ali ok :rofl2: ja sam dobar sa svima a tko nije samnom sretno mu bilo :takoje:

Debeli šef

štipa za nos. danas lovim samo debele.  :takoje:

ps

Citat: mata postar  u Siječanj 07, 2016, 21:49:16
:stripii: zaboravljas da obiđem 100kuća i stanova po danu pa cujem svakake price
u nardu je limit cetvorka pa sam i sam limitiran  :no:
Mata, da li ima u Nardu kakav Balog, inače Daljac, prije rata je bio ribar na Dunavu?

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ps

Hvala rj. Nekada smo bili jako dobri, vodio me na "pecanje" sada svako na svoju stranu, nisam ga vidio 15-20 godina.

ibro dirka

Ruka došla svijesti od štemanja, ujutro napad...

tole

ja se nadam da ću sutra, tj danas malo do Dunava, nakon dužeg izostanka  :hello2:

...nadam se da se neće ništa zakomplicirat

Stepa

Idem da fatam fatljike  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :hello2: NEPIJEM tako da su avanturisti koji konzumiraju NEPOŽELJNI  :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:
naljutio sam akumulator 100 ah 350 rock,folk i blues stvari pa da vidim da li neće da grizu  :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

KvacakZu

na gume koje si pokro ufatit češ maunu  :smjeh:

Debeli šef

idem sutra ne morate se spremat sve ću sam pohvatat.  :wave:

pajdo77

Šefe objasni ti njima tko je šef sale :hello2:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Mislim da ne... :eek: u radnom odnosu sam  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka