Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Zbog mene bi trebalo otvoriti temu pod naslovom" bio sam na pecanju a koda i nisam" :rofl2:

šajzika

svaka cast tebi pajdo ali po mom bi trebao mozda otici jednom tjedno mal dalje,
ovak ak svaki dan ides na jalovu vodu nemas efekta a trosis gorivo
jedini plus je sto nisi kod kuce pa zeni nemogu past svakakve ideje na pamet
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

A ne idem Šajzi čamcem,čamac u travi na obali. Ja vitlam tu ispred flotile,ima sajli,guma i kojekakvih rama od bicikla,valjda će i riba doć kad malo ugrije. Čudi me da tu među tolikim čamcima ne radi,za sakrit se i onda povijat kedere taman a nema ničega. :no:

šajzika

A moj bed.
Mislio sam da si s camcem , pa da kreće stara patnja.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ma jok,trebam promjenit impeler pa nikako a i meni je još zima za vozikanje. Prije svibnja u čamac nikako.

nekinho

Pajdo pa nije bed što nemaš čamac, trebaš samo zabaciti do preke strane i biće ribe koliko ti želiš.  :stripii:

pajdo77

Pa ni preko nema žive duše. Pirilo danas popodne,nije strava al osjeti se po ušesima. Uglavnom nikog nije bilo a i bent od blata pa ni šetača nema,tu i tamo neki ćuko protrči,popiša se i bjež kući u toplo.

šajzika

Mene čudno gledali a vozo se u kratkim :stripii:

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ti si čovjek sa antifrizom u venama :takoje:,mene bi poljevali vrelom vodom da mi odljepe ruku od ručke od motora :rofl2:

pajdo77

Bar da se hoće malo taj vjetar do popodne smiriti da zbrišem tu pred kuću malo vitlati oko čamaca. Možda i donjem gradu ima žive ribe :baba:

pajdo77

Bio jedno sati pol tu kod mene. Četvrti put da ja nisam rauba vidio,mrtva voda. Krasno vrijeme za biti na vodi,vidim i par čamaca otišlo prema ušću, među njima i dva Šarka,povezali bećari čamce,lagano nizvodno i gdje bolje tu duže. Blago njima. :ok:

pajdo77

Vidi lijepog vremena. Sad bi valjalo uzet fider pa lagano peckati bjelu ribu. Imam osjećaj da bi je nalupao ajme. :icon_thumright:

miha

idi van bolje ti je blejat u vodu nego u ekran ..... :stripii:

pajdo77

Idem malo pljunit u Dravu,počeli su dovoziti zemlju na bent,možda ove godine budu i gotovi. Prošlo je tek godinu dana kako su počeli,pa dokle ću ja guzećki na pecanje kad nema stepenica :sha:

nekinho

Bio jučer par sati na Dravi, uživao u vremenu i trenutku, ulov nije za pohvaliti ali dvije deverike jedna manja od 0,600kg i druga veća od 1,200kg. Na kukuruz nešto malo čačkalo ali bez realizacije. Biće drugi put. A priroda, voda, sunce, čisti zrak, cvrkut ptica, boje i trenutci za uživanje da ne povjeruješ....