Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Bio danas malkice bacati,pet bajina od tridesetak deka pa preko kilu i dva udarca(sitna) bez realizacije a sve na škripavu rolnu. Pribor ne čini pecaroša već znanje ato zadnje imam(bar za bajine) :stripii:

joker

eto pajdo polako te krenulo svaka cast
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Ma treba samo ići. Naklon onom koji je stavio sliku inače bih vidjeli šipak :stripii:

Mornar Popaj

Pajdo nemoj otrkrivat pozicije  :stripii:
Provalit će te pa ćeš lovit maunu  :bootyshake:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Ja ispremješto ono kamenje na slici nakon pecanja pa nek se smatraju gdje je to :rofl2:

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Smithwick maniac

Sva sreca pa je pajdin camac neutralno neupadljiv :stripii:
Netko rece wc plava boja :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

raso

Pajdo, provalili ti Donjograđani poziciju :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Zagor

Došao na vodu, zamijeso hranu, jedan feedera zabacio za kedera da mogu zabaciti za soma i sa foxovim spombom prihranio mjesto sa ječmom, pšenicom i kukuruzom.
Kedera nema :violent1: uhvatim jednog kucina pa reko bolje na njega nego nikako. Kako sam prirodno ljen teško mi bilo otići 5m do auta po nož rekoh rukom cu mu slomiti bodlje tak ako ga som zgrabi da se neubode. Prve dve otkinuo bez problema a kada sam trecu  on se ritnuo i odlomita bodlja cca 2cm potpuno zabola u jagodicu prsta. Da nisam imao pincetu na nožu nebi je ni mogao izvaditi. Kako je to peklo i krvarilo. Prst mi je još uvijek utrnut  :uf:
Ko zavraga ni šaran i amur nisu bili raspoloženi. Izabrao sam dosta lose mjesto. Tu je najveća dubina na tabli ali je dno muljevito. Uhvatio 3 komada, od toga je jedan 30dkg, a druga dva oko 1,5kg. Jedan za gornju usnu,a druga dva za donju. Otpadanja nije bilo, a kucina barem 20kom.

Gábor,  ja prezadovoljan, dalekoooo baca, precizno i lagano. Savija se jače nego kormoran i dosta je brzi. Sutra cu opet pa valjda bude vise ribe za testiranje.
Kucin na udici za soma je bio na balerinu, radio je ko lud cijelo vrijeme. Nisam nikada čuo da ga je tko koristio kao kedera al nisam imao sta drugo.
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

mossi

Nadam se da si dobro očistio ranu od uboda pošto mesto uboda zna da se zakomplikuje na više od 7 dana.  :BangHead:

Zagor

Nisam nista, samo stavio malo papira da prestane krvariti. A valjda neće  :icon_scratch:

ibro dirka

Šta te briga za prst, šumarima i cijele šake znaju falit.  :toothy9:

Zagor

Misliš na decke sa pilane (drvarci)  :stripii:

ibro dirka

:uf: nije mi šumarstvo grana pa ne razlikujem to puno.  :stripii:

Dukulele

Citat: Smithwick maniac  u Kolovoz 31, 2016, 20:55:46
Sva sreca pa je pajdin camac neutralno neupadljiv :stripii:
Netko rece wc plava boja :stripii:

Ma makar sta, kapetan Pajdo ce rec da je to u biti morsko maskirna :)
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.