Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

.pa što mu nisi rekao da oćeš kupiti Didu  :icon_scratch:
.. :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

šajzika

Ni lud. :stripii:

Poslano sa mog X6 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

Zagor

Camac je ljuta zvjerka  :icon_thumright:
I juhu možeš skuhati na njemu  :stripii:
Pokazo prijatelju snimku kada smo prolazili kraj onih tegljaca i kaže " jeb... pa to ide brzo ko auto"  :rofl2:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Miro

Jučer lijepa škola neiskustu.
Dođem na Dravu sa friško kupljenim (ove godine najlovnijem) voblerom - Scatter Shad Rap-om i nakon par minuta udarac, nikad nisam imao takav.
Odmah pomislim da se otkačio jer nije bilo opterećenja, no malo poslije povuče dobrano prema dnu  - mislio da je som.
Uglavnom - privukao ja smuđa do obale - po svojoj procjeni 3+ možda i preko 4 i taman sam ga (mojom greškom) htjeo još malkice izvući na obalu - puče struna i ode
moj osobni rekord sa voblerom.

Bio je mi je malo dalje od nogu - mislim da se na kamen struna presjekla - umjesto da sam se došetao do njega i izvukao ga rukom.
Nisam se snašao a veličinom definitivno nije bio za izvlačenje sa štapom. Uglavnom - još si psujem sve po spisku, jer šteta za smuđa ali i voblera.

šajzika

Nemoj mislit da pametujem ali osbno da pecam s obale u kamenu gdje je smud predvez bi bio obvezan bas zbog krzanja o kamen.
Bolje vezat predvez nego sam sebi poslje majku spominjat

Audentes fortuna iuvat

Miro

Bilo je prošli mjesec pak lijepih od 2..2.5 kg.. Nije bio problem
Nego... Ovo je trebalo smireno ručno izvuč
I nikako ne mislim da pametuješ 👍

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

šajzika

To je ono ribolovno iskustvo što dolazi sa vode. Sto foruma i 1000tema te nemogu nauciti kao izlasci na vodu i takve situacije.
Ljepo je sto lovis i sto ima ljepih komada :hi:

Audentes fortuna iuvat

maverick

Prošli tjedan sjedim jigam...drljam po kamenu...dodje noc...i opali smuđ...dodje do čamca..i struna pukne...nista mi nije zao kao ssr 8 na koju imam ulovljenih puno puno smudjeva...stara oronula...sve kontao...stavicu je u vitrinu slavnih...ali jbg..nije imala sreće...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Bio danas na Dunavu pecat sa obale.... ni da cvrkne od 5 ujutro do 13h....pecarosa ko na takmicenju svakih 10m jedan ... svi tražili smudja i sarana....kolegi došla stuja i pokidala špagu a na kedera se zahvalila  :hi:

šajzika

A ostali takmaci?

Audentes fortuna iuvat

maverick

Tunjo je sinoc dobio dva kom...saran se ne javlja. Jura je otisao nedavno...darko se ukocio na krivom mjestu pa nije isao. ...toktiz je na pozicijama...tonyc mislim da istrcava kasnije...ja cu sutra kad malo bude voda odmorna  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Brzi od Bolena.

nekinho

Sajzika ostali isto kao i meni... nikom ništa ozbiljno. Samo par deverika i ništa više...a imao sam pogled na njih desetak nedaleko mene.

No

Citat: kawasaki  u Listopad 08, 2016, 20:43:49
Pozdrav iz Vk  :ok:

:hi: kolega ja sam mislio da imam problema s pakovanjem pri povratku kući,  :uf: al kad vidim ove tvoje sisteme,cijevi ,cjevčice,stolica,šator, ,suncobran,kišobran,krevet,kada  i još štošta moram priznat da su moji problemi beznačajni   :stripii:

mossi

Lala i ja bili od 13-18,30h

Ja odmah na početku kod jednig panja na vertikalu imao "nešto"
Da li grana, da li riba, ali nije spustilo štap nego "radilo" i posle 5-10 sekundi pokidalo.

Znači  :eek: ne znam.

Problem je i u tom nesretnom casting štapu kome moram da produžim ručku za početak.  :glasses9: :BangHead:
Posle sam imao nekoliko panjeva i to je sve bilo regularno zakucavanje i kidanje, ono ne.  :no:

Do kraja dana još 3 poštena udarca i par kvrceva. Lala jednog smudjarka.

Jako mršav dan za dosta sati i dosta terena.

:tongue3: