Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Ja sam Ps u depri ali čini mi se da njegova putešestvija nisu još gotova izlaskom na bajer. Dotuklo bi me da se javi sa neke komercijale gdje plaća upad i peca masne šarane upecane svaki tjedan dva puta :violent1:

alex7777

sad tek osjetim posljedice onog pada preskinoc sad tek boli  :rofl2: a bogumi sinoc bio od 19h do 00 30h ni cvoke nisam imo izgleda da sam i ribu rastjero sa padom  :icon_scratch:  :stripii:

KoDar

Citat: Dukulele  u Studeni 06, 2016, 18:05:13
Kako sam bio tuzan posto me Kapetan zanemario radi tamo nekih gostiju,  odlucio sam se suicidalno uputiti na Sarvasku ciglanu sam samcijat  da se potopim.
Bogme je tako skoro i bilo!
Iz neke ludosti sam poneo CTS-a,  mogo sam i letvu od ograde otkinit, isti vrag!   Isuse boze sto sam sa nakandzijo s tim stapom po onom velkom bajeru, evo me rame boli ko da sam Pajdu nosio od Osijeka do Sarvasa na njem. Uglavnom, neadekvatan alat, nepoznavanje terena i slusanje majstora koji vozi viljuskar je rezultiralo time da nisam uvatio nista osim valjda jedine panjine u cijelom tom bajeru.
Znaciiii,  vucem svooom silom, cijeli se upecim i nema boga - ne puca spaga, ne puca predvez, ne puca stap, ne puca nista osim moje programerske kicme jadne stare.
Jedva bog isus iscupam,  kukica ravna ko mali harpuncic za haklat vodozemce, al aj dobro.
Baco neke kasike, vilice, zlice, pobaco cjeli escajg u tu bistru duboku vodu - ma ni tuc ni mrc.
Nista,  odustanem od gadjanja labudova  i odem do majstora koji peca na deset stapova da ga pitam kako je - taman dolazim, a on izvlaci smukija od mozda kilu i pol na neke pobozne kedere.  Malo sam cucnio u cicak i isplako se da manje pisam i onda sam preso na drugi bajer di mi je jedan majstor reko da nema nista, drugi mi je reko da ima samo stuke, a treci  je reko da tu dolazi samo po smudja.

I el sam bacio malog relaxa na 15 gramskoj glavi, tuc,  moja Hrvatske Zeljeznice kontra dolazi s jedno pet sekundi zakasnjenja, okliznem se, sjednem guzicke u blato i zakljucim da je za danas pecanje go-to-vo!

Eto ti Pajdo,  nosi me na dusi ako si covjek, nosi!
Hrvatske željeznice kontra dolazi s jedno pet sekundi zakašnjanja? Ako si željezničar, kao PS i ja, nemoj tako javno kuditi :stripii: :stripii: :stripii:.

grga

bogami danas se pošteno navjetrio na dunavu sad samo po čaju ,srki mi se smrzo sjedi na peći otkad smo se vratili ,nekako smo nagovorili dva šarka na suradnju

baka

Ma skidam ti kapu, svaka ti čast! :hello2: :notworthy:

Uvjerljivo si mi najjači šaranđija  :ok:

A što se tiče vjetra i vremena, tj. više nevremena, znam jednog našeg kolegu koji je bio na Dunavu jučer i danas po tom kijametu, i osim jednog smuđa ostalo pušiona.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

šajzika

Jel to ja? :stripii:
Pustio sam ga

Bio na pecanju i samo takvi mali smudjevi. Sve pustio.
Bila dobra ekipa, zesca zezancija i mal cuge. Vjetar ubio al bas ubio. Bacam varku a ona ide sama kuda hoce
Bit ce nadam se bolje iduci puta :hi:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Vidi kakva je bistra voda na snimci,ko rakija.

mossi

Malo sam kratkih živaca i to je najčešće poprilično velik razlog zašto
u nekom danu lovim dosta lošije ili uopšte ili kao danas,
sidjem sa vode na po pecanja.

Kad sretnem lopove na vodi koji dodju da se "upoznaju" i kad upravljača boli qrac kao i ovu usranu državu.
A nisu ni puno alata proverili samo 10-tak, od 12-13:30 u po bela dana na moje oči.

Onda sam od besa iščupao najveću šticnu koju koriste za krivolov i odneo je kući!  :angry3: :thefinger:

:tongue3: :rofl2:

No

:uf: :stripii:  :stripii:  Možda su ti živci kratki al ti je "šticna"zato dugačka  :stripii:  :icon_thumright:

mossi

Da da što bi rekao jedan moj drugar: Što u izlogu, to i u radnji!  :icon_thumright: :rofl2:

ljuska

sad se ostavi ribolova i oprobaj skok s motkom :rofl2:

kockar

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Mossi udri ih s tim preko leđja mamicu im bezobraznu. Takvi kad ih sretneš misle da su svu pamet svijeta pokupili i rugaju ti se u lice kao ono ko te hebe mi vadimo ribu a ti pecaj i čekaj ribu. Ma sve me ovo sjeti na jednu  zgodu kad sam pecao na obali jedne naše rijeke a dvadeset metara dalje došao pametnjaković i vadi vršu punu ribe i još se kurči i pokazuje kakvih lijepih komada se nahvatalo...E da sam pljucu imao a ne gađao ga olovom, naravno promašio....

mossi

Na žalost fizički obračun ne dolazi u obzir (osim matorog lisca) u podršci je jedan mladji i poprilično krupan čovek mojih godina ili mladji.
Sve u svemu stare kuke od zanata. Ne boje se nikoga, sa svima su u dilu.

Mogu samo sebi da napravim sranje, no i takvima će doakati jednom.
Možda počnem da praktikujem RJ metod ali nije ni momenat ni mesto za takav divan.  :mt1032: