Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Pa ja sam ti najmanja opasnost što se smuđa tiče,nit ga jedem,nit ga mogu upecati. Jedino što bi eto malo bućko pa isprepado sve u krugu od sto metara :stripii:

maverick

A gle takvih koje nije zanimalo upoznao sam popriličan broj i uvijek dodje trenutak kad ti ih podje uveliko zanimati da prijateljstva odu u urac....tako da ...ako nećeš pecati smudja onda mozes doci i na duzi period a bućkanje...ne bih o tome....mene cuju u krugu 100 metara jedino kad se vozim autom do vode  :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja dovučem feeder a vi se maltretirajte sa tim cimanjem gore-dole mada bi upecali više smuđeva nego ja peševa. Gdje Pajdo dođe tu ni komaraca nema :stripii:

majstor

Iz gore navedenog, vidim da sam jedini na forumu koji sam gori od vas. Hranim a ne lovim.  :uf: :no: :stripii: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

ĆIĆOK

Samo hrani uspjeh je zagarantiran! :whip2:

šajzika

Moj drug Darko hrani.
Samo hrani i budi uporan. Dok lešine od 3…4 kg plivaju oko mog camca
Audentes fortuna iuvat

maverick

Hrane ih pokvarenim kukuruzom

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Možda je promakla nekom električaru

šajzika

Ma jok. Kod nas nema elektricara :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

nekinho

Ubila ga masnoća i visok tlak  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Nehaj...Nard...jedan gospodin strujari u dobrom drustvu

.Mnogi su obavjesteni ali valjda se nema goriva...

šajzika

Ima i kod nas novi gospodin za kojeg kazu da ne smije vise dole jer cim ga vide na vodi zovu policiju :stripii:
Audentes fortuna iuvat