Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Citat: nekinho  u Prosinac 24, 2017, 17:56:06
Zar na Badnjak sine? Ne bih zelio da te ureknem... ali vjerujem da Bog postoji.  :hi:

Isti dan kao i svi drugi , nevidim neke razlike . U vjeru ne ulazim, slobodna zemlja   :hi:

Citat: nekinho  u Prosinac 24, 2017, 17:57:38
Ili malo saljivije da to kazem...tko svog šarana/smuđa ne uhvati do Badnjaka taj ga sigurno neće uhvatiti ni za Badnjak  :bye:

nije bitan ulov, ribu ne jedem .  Umjesto prezderavanja , lokanja i trcanja po trgovackim centrima meni je opet bilo ljepse izaci malo na vodu , popit kavicu na miru.
Audentes fortuna iuvat

maverick

A bilo je danas pecarosa na vodi...vidio sam s mosta kad sam prolazio...A mi idemo na sv.Stjepana vec tradicionalno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Bilo ih i na Dunavu dosta, neki su i ljepo prosli  :ok:
Audentes fortuna iuvat

im84

Gore kod mene ja i Getwa na potezu 20km  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

šajzika

Audentes fortuna iuvat

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

mlb

I na dunavu konačno nije bila gužva!! A bio je i lijep dan za pecanje!Čim je malo sunce izašlo i slinavac se aktivirao pa je uletio jedan cener!!  :ok:

mossi

mlb

Fala rođo na slici!! Jednog dana ću i ja savladati tu informatiku  :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan b

joker

Bio danas malo vidjeti dravu imao jedan griz odmah u prvom zabacu valjda ga pokupio u propadanje kontra i bilo malo gore i ode.a voda prava majska mljecna jel takva i kod vas dole nizvodno
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Jucer je bila poprilicno bistra...danas se zamutila...znaci dolazi nam jos ljepsa voda  :stripii: i da danas nisam nista upecao  :uf:

joker

Pazi da ti ne prede u naviku  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata