Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

No

"Sava je prekrasna, oaza mira i tišine, cvrkuta ptica i raubanja ribe. Baterije se pune "

:ok:

I sam ću se uskoro morati "priključiti" na taj "punjač"  :stripii:  :stripii:

:bye:

nekinho

Stepa

Bravo Sokole lijepo si ti to apsolvirao :ok: :occasion14: :clap2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

pajdo77

Jutros krenem malo kasnije,nemam kedera pa rekoh nek malo sunce grane pa cu ih lakse uhvatiti. Idem prema camcu,poklopac od keder kante na obali,četka i spužva također a same kante ni od korova. Klinci se zahebavaju pa iz objesti samo da napakoste ili ispadnu mangupi naprave sranje. Ajde da je nekom trebala,ide na dunav,netko mu maznio pa da i on uzme moju još bi i razumio al ovo je baš divljanje nekog balavca. Šta ću sad? Dva dana nece ni kvrcnit na blinker dopodne,tlak ili koji vrag nemam pojma,zato sam i krenio da zabacim na kedera. Reko možda je nešto na dnu kad na površini ne vija kad ono mauna. Ne mogu kedere u ispalcu držat a neću pecat jednog po jednog. Ajd već kad sam na vodi otišao na šporanj,polako se spuštao nizvodno i kidao granje nad vodom koliko sam mogao da ne zapinjem kad blinkam. Tako prođe dopodne a ja ko da sam šumar a ne ribič strašni,pun mi čamac nekog granja i lišća a ribe ću valjda nekom drugom prilikom u čamac trpat. Uglavnom nisam nikako zadovoljan ako baš nekog zanima :stripii:

maverick

A ovo ...nisam zadovoljan...nekako mi ne ide uz tebe i pecanje  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nisam ja nezadovoljan zbog toga što nisam ništa upecao,na to se čovjek tokom godina navikne već što mi shebo keder kantu. Prekopo cjelu kuću i nemam neki čestiti borer za rupe izbušiti a već mi je i neugodno hodat ulicama donjeg grada i gledat radi li tko fasadu da mu otmem kantu. Ljudi ne mogu toliko krečit koliko meni kanti mogu maznit,čudo jedno,ko da sam jedini s kantom na Dravi,tko god ju je maznio da bog da mu za povraćat trebala.

maverick

Zagrijes izvijač na štednjaku i bušiš rupe...samo pazi da nije žena kod kuće... :stripii:

majstor

Mazneš ženi bubanj od veš-mašine, pogotovo ako je rostfraj, i imaš kantu za kedere nepoderivu.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Taman sam prošli tjedan kupio novu. Ne razumijem zašto vaditi bubanj? Majstore kakav si ti majstor kad bi sam nešto kompliciro? Roknem cijelu mašinu u Dravu,napunim bubanj kederima i zatvorim vrata,kad mi treba koji lijepo otvorim vrata,zagrabim kojeg,zatvorim vrata za sobom i stvar riješena. Ako baš hoću mogu unutra ubacit i onaj "kokolino" omekšivač,nek kederi budu lijepo mekani ko silikonci a mirišu ko pokošena livada  :stripii:. Još ju roknem na centrifugu i kad ih stavim na udicu koji bi ti rad i vibru imali,vamo-tamo dok ne dođu k sebi,ma ko Rapale bi radili :rofl2:.

majstor

Dobra ideja. Vidim ja da bi nas dvojica rasturali da se u družimo. To bi bili silikonci od krvi i mesa a smuđevi bi izludjeli.
Inaće, bio sam na pecanju i nakon teške bitke izvadio Amura preko 16 kila.  :wave: 

pajdo77

Ja upravo došao sa vode. Zaključavam kapiju a ono pljusak ajme. Bar sam tu imao sreće. Za sat i pol-dva blinkerisanja jedna škljoca. Ove godine sam ih uhvatio nekoliko,mogla bi biti zanimljiva jesen.

joker

Pajdo pa kad si vec udario šihtu.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Probudim se,pogledam na sat a ono petnaest do tri. Skočim iz kreveta ko oparen,reko hebote Pajdo al si se uspavo  :stripii:. 4-5 sati meni dosta ali zato kad ručam nema majci da ne otpirim sat-sat i pol.