Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

TonyC

Bio sa petka na subotu na Dunavu .
9 smuđeva, od toga 3 zapljenio ostale pustio.  Toplo vrijeme, suha noč, baš po mom guštu.
U subotu ujutro samo jedna čvoka, jugovina preuzela, pobjegao kuči glavom bez obzira.

SMT

TonyC

Guma 4 kom dan, vobler 5 kom noć.

SMT

U cet i petak veče  sam bacao na dve različite lokacije i dva potpuno različita protoka vode, pričam o vobleru. U cetvrtak je na nekom “ letnjem mestu” keder kuvao kao u julu, ostao sam do 22:30. U petak sam kraće bio i to na nekoj sporijoj vodi, nije bilo kuvanja. 
Vobler može da ulovi lepo, još uvek. S tim da mi se u sumrak ne javi, nego debelo po mraku... Nisam siguran da li mu je to prvi ili drugi cug...

KvacakZu

maverick

Ja i mr.Z izasli po ovom vjetru....jig nemoguca misija....vobler...isto tako ali smo medju tim valovima uspjeli uloviti jednog smudja....u povratku naleti vjetra takvi da zanesu camac u punoj brzini  :eek:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

Izuo me ladno. Ja ocekujem 1,5-2 kg a Lola mi je ebo kevu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

Klasika, prvi pokusaj danas u panjevima kad ono mina :pirate:

mossi

Moram se "pohvaliti" juče posle dosta izlazaka, ne prazan dan - nego bunar.  :glasses9: :rofl2: :BangHead:
A baš sam se navikao da na svakom pecanju imam lepih dešavanja i po nekoliko riba.  :crybaby2: :crybaby2:

Juče su većina mojih poznanika imala sličan fula dan.  :icon_scratch:

maverick

Mi mozda sutra dodjemo na koji sat blinkeraja...i da vidimo Dunav...nadam se da je to bila neka prolazna faza  :uf:

mossi

Ma sigurno je prolazna faza, jer kako je bilo juće.. teško da će se ponoviti..  :rofl2:

alex7777

osim milion kubika drva jucer i danas sutra nema sigurno samo pola od toga  :stripii: :uf: hebem vam dravu  :pirate:

nekinho

Kud sam ja jučer tumarao Dunavskim obalama tražeći nemoguće na taj "bunar" dan... još jedan izlazak bez peca i ribe...navikao sam već  :uf: :uf: :uf:
A kazali mi iskusni ribolovci kad Drava raste neće ni na Dunavu iznad Ušća i oko Aljmasa i Erduta da peca
Ja se silio da se sam uvjerim

nekinho

A koliko sam vidio "upecao" je jedino jedan baja sa zelenim čamcem VK tablice i starim Yamahom 15 i to nekih 50m od mene kad je počeo vaditi 50m mreže i strpati ribu u vreću. Jebao ga takav ribolov gospodarski.
To mi je bilo dosta za vidit pa sam se odmah pokupio kući...