Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

jura

Ma ništa se ne dešava nego su Admin i dva moderatora spustili ćamce astra,omega i audi

river

pa vidiš,ipak se nešto dešava...
išao bih i ja malo al čamac je u dvorištu ,neispravan,a bez čamca sam kao bez noge...
možda me neko i poveze jednog dana...

Kugla

Neće river, neće samo kažu da će povesti ali kao da im je čamac od zlata pa ne voze nikoga

mossi

Ma nije čamac nego LOKACIJA!  :glasses9: :toothy12: :thefinger:

Kugla

Ma kakva lokacija mossi, druge stvari su u pitanju, al nećemo sad u detalje ;D

jura

Citat: kugla  u Prosinac 27, 2012, 20:46:16
Neće river, neće samo kažu da će povesti ali kao da im je čamac od zlata pa ne voze nikoga
Većina nas bi ponekad povela ali morate se aktivirat, pa da vas nebi još zamolio da idete :icon_king: KO PITA TAJ NE SKITA  :idea1: :icon_biggrin:

Kugla

Jura sve 5, nisam imao prilike sa tobom dogovarati neko pecanje, ako nekad budem vjerujem da neće biti problema. Al ima sa kojima sam se dogovarao ali nije išlo, al opet vjeruj mi ja nikome ništa ne zamjeram da me netko ne shvati krivo.

jura

Sve je ok samo sam htio reći da ni mi ne znamo ko bi želio ići s nama. Za šarana je druga pjesma ne prilazi mi ćamcu :icon_biggrin:. Zapravo sad sam se sjetio da sam obećao jednom te odvesti na šarana :icon_thumright:

dus

to je i meni jura obečavao!   dok si nisam  sam kupio čamac nisam otšao tamo ! :blob7:

river

Citat: jura  u Prosinac 27, 2012, 23:11:56
Sve je ok samo sam htio reći da ni mi ne znamo ko bi želio ići s nama. Za šarana je druga pjesma ne prilazi mi ćamcu :icon_biggrin:. Zapravo sad sam se sjetio da sam obećao jednom te odvesti na šarana :icon_thumright:

evo bilježim se...
doniram gorivo,rakiju,kobasice,luk i kruh  :icon_biggrin:
može i na ona mjesta gdje se ne hvata  :toothy2:
bitno mi je da se opustim  :icon_thumright:

simba

Citat: kugla  u Prosinac 27, 2012, 20:46:16
Nije čamac od zlata ali  ja na pecanje idem spontano bar u zimskom razdoblju

Kugla

Pa Simba druže stari nisi se valjda ti našao prozvanim a joj uopće nisam mislio na tebe, već prije dvije godine kad sam se vračao ponovo ovom hobiu nije ni bilo ovoga foruma, dogovarao sam se sa jednim iz moga sela pa nije išlo sorry svima ako sam nekoga povrijedio stvarno nisam mislio na nikoga sa foruma.

mossi

Citat:može i na ona mjesta gdje se ne hvata 
bitno mi je da se opustim 

Pa što odmah ne reče,  ja takvih mesta znam na hiljade!  :icon_cheers:
Kad krečemo?

:occasion14:  :icon_thumright:

Slaven

Samo treba ponijet dovoljno stimulanata raznih, zar ne mosi

mossi