Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Šteta bi ga bilo,eto njega za pet godina opet meni u naponu snage od jedno 30 deka. Garant će imat bulumiju kakve sam ja sreće.

SMT

Dok ljudi danas i ovih dana “propucavaju” ozbiljne ribe, mi nismo imali udarca... Povremeno smo gledali da li uopste imamo varalice, da li su šugave pa somovi beže od njih...

Na kraju dana ostadosmo sami, jedan trkač valjda nije imao kod koga drugoga doći... :hi:

Lepo druženje :hi:

Jožef1

Citat: pajdo77  u Rujan 27, 2019, 19:37:44
Ajd da je ispod mjere. Ni prvi ni zadnji al mi se čini da se netko od gore zahebava sa mnom

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk
NE, oni gore iskušavaju koliko si ustrajan i istrpljiv  :ok:  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Ja otisao sinoc...dogadjanja samo na vobler...svi ulovi od kile do kile i dvesta...smudjevi kao jaje jajetu...bajkosi isto tako...somići valjda dvadeset deka...

subaru logo history

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Opaaa i pelin na vobler.
Koji vobler, koji dekor, po danu, po noći ?
:occasion14:

silure

Evo i ja jutros u 5 isplovio, isto smuđarci malo jutros cackali poslje oko 9 navala somica najveci oko kile bio... Ajde barem je pecalo nesto

maverick

Ja na Dunav ne idem tako često kao prije tako da je svaki odlazak neka mala avantura....malo se provozam...naspavam i ulovim po koju ribu...Još uvijek tamo ima ribe više nego kod mene na Dravi...Vertikala je opet in...vidim i da je bilo ulova ali niti sam ponio stap niti sam kupio glavinjare da se oprobam i u toj disciplini...tako da sam radio ono sto najbolje znam ...ne mislim na pelinkovac  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

majstor

mossi

Lala i ja izašli juče popodne malo na soma, prvo sreli Tonija, pa SMT-a sa Pajom 2x (Dunav pa kafana, seli za drugi sto... ccc) i na kraju u povratku malo popričali sa poglavicom. Ako tome dodam da smo popričali malo i sa HR River/Border Police, koji su nas edukovali rečenicom klase EPIC: Ribe sa HR strane lepše mirišu!!!!  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Od ulova nije bilo ništa, dva udarca.. na malu milijardu čamaca ulova taj dan je bilo više nego skromno..
Nije da se nije lovilo, ali realno .. loš dan...
Dan ranije ... kad nismo bili naravno ..bio je dan kad su mu hebali kevu..

:hi:

nekinho

Bio sam i ja jučer na Vemelju, ganjali štuku, naravno ostalo samo na tome, ni poteza, ni peca... Bilo desetak pecaroša, koliko sam vidoi nikom ništa ozbiljno, samo jedna škljoca se zaletila poznaniku pored mene više slučajno nego namjerno. Dan što bi se reklo u pecaroškom smislu nikakav, ali zato koliko mi poznato i koliko sam čuo dan ranije (subota) bio urnebes, udarala ko luda...
Dođe mi da popizdim i otvorim temu: Koliko puta zaredom odeš na pecanje i vratiš se bez ribe, bez poteza, bez peca  :uf: :uf: :uf:
Morat ću pokloniti svu opremu koju imam da budem mirniji idući vikend, da ne mislim na vodu i ne budim se u 4 ujutro i jurišam

Jožef1

Ne poklanjaj nikomu ništa  :icon_thumright: prije par godina štuke su se odlučile na kolektivno samoubojstvo  :uf: moglo bi se to dogoditi i ove godine  :ok:  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

majstor

Nemoj odustajati, još nije pravo vrijeme.  Ja sam plovčario i kad mi je dosadilo zabacio kedera. Za minut griz, rola odpusti a ribu ne dobijem. Keder oštećen ali ga zabacim ponovo i odmah griz i Štuja preko 2 kg. Moraš biti lijep i umiljat.  :stripii: :stripii:

baka

Bio i ja na Dunavu prošli četvrtak i petak.
Pomogao sam jednom srbinu s preke strane da izvuče soma, onako procjena je oko 80 kila. Čovjek se raspametio koliki je som, svaka mu čast  :hi:. Kad smo ga ubacili u čamac legao je na njega da mu slučajno ne iskoči  :uf:, ma nije mogao pričati od uzbuđenja. Normalno da sam zaboravio slikati.

Ja uhvatio jednog šarana od 16 kila i stavio bih sliku, ali me sramota koliko se ne znam slikati  i kakve mi ispadnu slike  :dontknow:. Kad vidim ove profesionalce (SMT, Mav., itd.), kod mene svaka slika ispadne totalno bez veze.
Riba mi izgleda kao da je tri puta manja nego što je zapravo, ma smiješno.

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

majstor

Neću se rugati jel i moje slike ne ispadnu nikako. Čestitke svakako.  :notworthy: