Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

smudjoslav

majstor

Vi izlazite i lovite, barem ponekad. I ovu Nedjelju bio na vodi. Na zimovniku 15 ljudi i 45 štapova. Od ujutro do 14 sati samo jedna deverika. Vidim glave od 30 grama? Dubina od par metara rijetka. Kupio novi štap, 15 - 35 grama. Lovim sa silikoncima i glavama najviše 18 grama. Kad dodam vjetar, moral mi je na nuli. Definitivno nije moje doba za ribolov. Vama koji idete, bistro. :hi: :clap2:

SMT

Mi još malo pa stajemo na neko vreme :hi:... Dolazi tvoj period, ja se selim u publiku...

majstor

Čim krene, bit ćeš pozvan da gledaš iz prvog reda.  :uf: :stripii: :stripii:

smudjoslav

Citat: SMT  u Veljača 10, 2020, 08:53:27
Mi još malo pa stajemo na neko vreme :hi:... Dolazi tvoj period, ja se selim u publiku...
Cek, cek...A bolonjez I plovak... :stripii:

SMT

Citat: smudjoslav  u Veljača 10, 2020, 12:16:55
Citat: SMT  u Veljača 10, 2020, 08:53:27
Cek, cek...A bolonjez I plovak... :stripii:

Evo da kažem nešto za TV :stripii:... Stavljao sam na oglase štap i mašinu, pa povlačio i tako u krug... Odlucio sam da ipak, ne prodam... Znaci, bice :stripii:... Zajebacu sve bucove, smudjeve, somove, idu mi na nerve...

Nasao sam gde se kriju ove ribice, slomiću ih na plovak, idem samo na krupne komada :stripii: :stripii::stripii:

No

:hi:
Ovo je opet valjda na moju adresu.  :ok:
Niti znam o kome se radi, niti koga poznam, niti sam nekoga posebno ocrnio.
Ako imate potrebu nešto razjasniti imate ovdje privatne poruke, možete dobiti i broj moga mobitela, da ne smaramo forum.
Mogu vam reći kada ču doći gore pa dođite i recite šta vas muči.  :ok:

alex7777

ISKRENO dobro je reko MOSSI netreba sonar kad je tu"SMT"   :stripii:
ja nemam sonar imao sam ga prije 15 godina i samo me brkao (zbunjivao) osim dna imao sam u ono doba dobar sonar nesjecam se mislim da je bio GARMIN 140 dok sam ga imao nisam ribu upecao jbg  :uf:

maverick

Drava kao i uvijek u ovo doba godine...u najmanju ruku zanimljiva. Nesto ne nalijecem na kapitalce kao prije....ili idem rjedje ili ih manje ima...ali zato ovakvih dobrovoljaca ima poprilicno

free high res images

aluminium oxide formula
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Kaze rj dosli "levati s Drave " na  Dunav...eto ...levate prokenjalo...😄😄

free photo upload
I varalica dana..moze smudj a moze i som....Dokov proizvod...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Bio i ja danas na vodi , nakon ohoho vremena.
Ulovilo se , onako , standardno.

bonus

Bio i ja..u stvari, jos sam.. a standardno  :stripii:

pajdo77

Bio ja danas i ćorak. Granja mogao sam bar pet korpi od tog šiblja isplesti ali ni pipnilo. Treba to mjesto uredno hraniti tako da nisam ništa previše ni očekivao. Bio tri sata i čelempura mi dobila laganu boju,pocrvenila. Sunce,lagani vjetrić i ja se sutra gulim  :stripii:.

pajdo77

Evo i slika

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick