Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

bonus

Krenio danas trazit štuku...za sad me ide ko i smuđ zimus s tim da je on kao zastupljeniji na Dravi  :stripii:

Ajde bar nesto, bucovčić.. malo porastao moral!

Pliva i dalje..

maverick

:occasion14: Ti si sad glavni dok mi ne spustimo čamce  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Naravno da je glavni kad sam mu ja jedina nazovi konkurencija. Vitlo od otoka pa skoro do prokopa. Rezultat,par popijenih piva,iščasen lakat i grbava leđa.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

ps

Ne možeš svaki puta uhvatit ribu :stripii:

dravski pecaros

bio sam malo do svoje prve ljubavi odmoriti dušu,otkvačio mi se jedan dobar šaran neka mu je sretno    :occasion14:

dravski pecaros

popodne isto mjesto ali u društvu mladi snaga  :hello2:

Harley

Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

Prije 6 sam ja več vitlo ko sumanut. Izbaco svaki kamen do prokopa. Izmjenjao sve što sam imao. Lupi mi u samoj obali na malu kašikaru. Reko napokon štuka,nema drugo šta bit. Lijepo se i bori,dovučem do čamca kad ono bajin. Na sve i svašta sam ga dobijao al na kašikaru jok. Malo je za reć da sam bio razočaran.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Pa da ...riba dugačka koliko je elan širok a ti razočaran  :uf: :clap2: :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma ja imam pecarošku kameru pa to tako izgleda  :stripii:.

maverick

Harley

Pajdo, to je samo za nas, a ono sto prešutiš 😎
Living your dreams, do not dream the life

DIDAPATAK

Citat: dravski pecaros  u Travanj 17, 2020, 19:18:29
popodne isto mjesto ali u društvu mladi snaga  :hello2:

..vodio i ja sina danas na pecanje..tj. on mene  :character0032: :stripii:
..nakon duuggoo vremena..malo cedevite, nekoliko prelijepih babuški i nekoliko šaranskih odpadanja zbog malih udica ali ono što sam vidio(puni stomaci ikre :hello2:) ionako bi ih pustio..
..prelijepo..osim izgorenog čela  :uf:
.. :baba:

bonus

Neće ovo valjat, dva izlaska dvije ribe..prestajem ić na vodu radi očuvanja postotka realizacije!
A lijepo udaraju na kinezkaster i to na neko sporo vođenje..

maverick

Svakim danom u svakom pogledu sve više napreduješ  :clap2: