Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Harley

Living your dreams, do not dream the life

šajzika

@SMT
Opet nam praviš zazubice. :stripii:
Bravo :hi:
Audentes fortuna iuvat

retfala

SMT... drago mi je da ste se druzili...nego jesi platio jozi 17e koje je zadnji puta potrosio na tebe kad te nazvao na mobitel?  :rofl2:

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Stidljivo mi to nabacuje :hi:... Dužan sam mu svakako, za ono na Sajmu u Zg i sto me je zvao dok sam bio u zatvoru-karantinu, osetio je da sam psihički pao :hi: :stripii:...

Ne mogu mu te dve stvari zaboraviti...

retfala

Kad nazove jedino ga moze prekinit nedostatak žetona na racunu... :stripii: :stripii:

pajdo77

Ovih dana probao vijati bajina u kvartu. Jučer udarao na bijelu mušicu i naravno Salma peticu. Danas ujutro već slabije,jedan al ko noga od žirafe. Malo se natezali i ode. Čudom se čudim,pogledam trokuku a ono pukla jedna udica i ode bajin. Interesantno,baš sam mislio da te trokuke iz 70-ih imaju neku kvalitetu.

SMT

Citat: šajzika  u Svibanj 17, 2020, 07:32:11
@SMT
Opet nam praviš zazubice. :stripii:
Bravo :hi:

:hi:
Subotom je disco veče

ljuska

bio jučer prvi put ove godine u ribolovu otišli do save, napokon pronašao pristojno mjesto za spustiti čamac sava u porastu podigla dosta pijeska bilo mrtvilo da vodi a i ribolov bio takav ,ali zato krivolov radi u tri smjene i prvi puta imao neugodnost sa ribokradicama obično su susretljivi i dođu do tebe i kažu ti gdje su mreže da ne bacaš tamo čak mi jedan sa traktorom pomogao izvući čamac i prikolicu a jučer dođe majstor sa čamcem i vozika se oko nas vidim da ga nešto mući ili je tu namjerio postavit mrežu ili treba ju vadit i onda mi u punom gasu napravi krug oko čamca  i ode

pajdo77

Može mu biti dok ne naleti na nekog krivo nasađenog koji će ga ispratiti čamcem pa izlomit veslo na njemu il mu pucat u koljeno. Kada ga budu čakljom po Savi tražili bit će mu kasno.

maverick

Drava raste, nakon zimskog sna danas izasao na vodu...ja pecati izgleda nista ne znam osim smudja...probam soma...sitan smudj...probam stuku...sitan smudj...ok...ajd kuci i dodji za jedanaest dana  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja probao štuku na varalicu,nema je ni za lijek. Meni opet dolaze bajini. Sutra odoh kupiti hranu za feeder. Tu znam šta me čeka mada po ovom vodostaju gore-dolje i pecanje bijele je izazov. Jedan dan peca solidno,drugi se uplašim kad vidim da peca.

silure

Hahah maverick... Podsjecas me na sebe, sto god ja pecao samo soba znam upecati, mogu ja pecati i na crvice ili kukuruz ili na bilo sta ali meni uvijek dodju somici.. Ali znas sta mi nije jasno?!somice do 2-3kg hvatam normalno, cak i kad nitko nista ne lovi, a one 7-8 ili 10+ 2-3 puta godisnje, dok 20+ zadnji puta 2008god...s jedne strane sam somolovac sto se tice toga jer ja biram koliko cu komada uloviti za izlazak(skoro) heh.. A s druge strane hurac od somolovca jer 10+ je za mene naucna fantastika

SMT

Veličinu ribe ne možeš bas birati... Treba se svakoj radovati...

Kad izjuris neke “sopstvene rekorde”, više se uživa u samom ribolovu...

Dok je čovek u ovoj temi, dobro je... Znači, peca se a onda je sve moguce :hi:

majstor

Idem svaki dan. Ulovi se jedan amur tjedno. Od nekuda se pojavili šaranci od kilu do 3. Ulovim do pet - šest komada na dan pa pustim.
Ulovio i pustio par nedoraslih smuđeva na keder. Voda je narasla i stabilna pa grize. Na Dravi mi prolaze starački dani. :stripii: :stripii:

ossa

Sinoć prve dve ribice, skromno ali uživanje. Nadam se " majskoj vodi "...

Naidju krize, drukcije grize...