Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

crni74 i 9 Gosti pregledava ovu temu.

Gremlin

Ideja je bila da se na pecanje izađe predveče, zbog gužve na vodi nedeljom, gomile glisera...
Međutim, komšija u stanu ispod sa Hiltijem i mešalicom za malter je promenio plan... :crybaby2:

Kafica i rakijica na brodu, mali zaplet sa kederima uspešno rešen.
Dan prelep, pre podne bez nekog bog zna kakvog ulova...jedan lep bandar alav na vertikalu i dalje uživa u Dunavu.

Pauza za kafu i ručak, i malo sunčanja...

Nastavak posle ručka, jedan jako lep smuđ se otkačio na samo metar od čamca, ali je ubrzo došao još jedan od 1,85 kg kao šlag na tortu današnjeg dana. Isti vakumiran za Badnje veče.

U povratku, pum mesec nad gradom...

:ok:

jurajurajura01

maverick

Zaboravio slikati ali odusevljen sam bio prikazom na zutoj zemlji...svaki anfal pun ribe....Bas lijepo za vidjeti...na Dravi to bas i nije uobičajen prizor
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja sam na vodu došao oko sedmice i pecao sa naše strane 50 metara od flotile. Otkud znam tko prolazi dravom? Jednog dva čovjeka sa foruma sam sreo jednom ili dvaput prije pet godina,ostale nisam sreo nikad. Na kraju ja sam stariji,valjda mlađi trebaju prvi pozdraviti,bar je tako nekad bilo. Nek ste se vi napecali i uživali. Bio je baš lijep dan

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

retfala

Nadao sam se pravoj galeriji..ova je utjesna :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

A ja sam mislio da je moj bandar najmanji ulov juče...

:stripii:

šajzika

Bitna je konstanta ulova, nisi ti kriv za velicinu.
Puška u rukama, aktivira se na najmanji trzaj :stripii:
Bit ce toga jos :hi:
Audentes fortuna iuvat

Gremlin

Ja sam se "popravio" predveče, jedan lep smuđ...i jedan još lepši se otkačio ispred samog čamca.
Ja zadovoljan.

:clap2:

pajdo77

Ima reflekse ko Dok Holidej čim je osjetio da mu ovaj peca.

Males

Juče ovako, a danas kako će biti to ćemo da vidimo…😂

Bio je tu još po koji trkač, koji je nastavio svojim putem bez ometanja za slikanje😂
Zemlju nismo nasledili od svojih predaka, već smo je pozajmili od svojih potomaka.

pajdo77

Lijep komad bome

mossi

Bio i danas..
Lepo vreme i malo napravljenog slobodnog vremena iskoristilo se na najbolji mogući način.

Spoj nautike, pecanja, druženje i naravno testiranje aplikacije. 4 u jedan.. skoro pa bolje ne može..

Nedostatak konstantnih, vezanih izlazaka i moje opuštene varijante pecanja, kao rezultat  ovih dana dalo je samo neki sitnež ne vredan spomena..

Danas sam čak i poneo jednog jadnika sutra za ručak..

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

ljuska

Spustio danas predveće čamac pa kad je u vodi malo i zabacio bilo dešavanja uglavno ribe od 40 do 50 cm plivaju i dalje

ossa

Pa dobro lep je dan bio. I ja sam mu malo davao po dzigu od 17-19.
Ali samo prdavci.
A kad je pun mesec ugrejao, očo kući...

Naidju krize, drukcije grize...