Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

jurajurajura01

Citam i ne vjerujem, nije bas da volim pisat u ovoj temi bio zadnjih tjedan dva pecat na dunavu i lijepo sam hvatao ali nista noc sumrak cug
Samo smuda hvatam i to na gumu i radio je u ta 4 izlaska od 14-18 u 13:00 krenio iz luke u 19 vec na kavi
a bio sam sub-pon-cet-ned i nisu smudevi za bacit do 1,2-2kg 6-8komada po izlasku

SMT

Thechoki

Juče konačno posle nekog vremena bio i ja na peacanju.
Pun elana polako isplovljavam iz marine Stari Slankamen ,dolazim do glavnog toka Dunava krećem polako prema ušću Tise dižem glavu i ondaa šok.
Scena koju nisam video u životu!
20-tak čamaca poređano jedan do drugog .Pored ušća Tise imam kod svetionika jedan rukavac Bajbok mu je lokalni naziv.
Tu je jedan lep prelaz od 2m na 4-5m.
Svi u čamcima naoružani do zuba.Smuđ radi kao blesav,20,30,40,50...samo se gađaju ciframa koje su danas uolivili ali da je to slabo naspram juče!!!
Nađem ja sebi mesto malo više uzvodno i počinjem budan da sanjam brojeve.....
Posle par zabačaja jedan mlak udarac na shad 9cm,odmah promenih na 5cm i posle par minuta udarac!!!Kreće adrenalin .srde lupa...i ubrzo je kapitalac od 200-300g u čamcu!!!
Pogledam tog smuđarka otačim ga pustim ,sedim i gledam u vodu i pomalo iscrpljen od ne znam ni ja čega.Pogledam profeisonalce oni čupaju jedan za drugim...
Za dva dana je urađen masakr nad ribom tamo,ne mogu da verujem.Sve što sam želeo juče palo u vodu,umesto da se napunim energije i da odem za dovoljan ja odem razočaran!!!!

šajzika

Treba se rjesiti negativnosti u zivotu. Ak je tu natjecanje, odes toliko daleko da to uopce ne gledas i onda si miran , sretan i zadovoljan.

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Na vilasti 19 će doći hebo sliku svoju

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Pajdo čestitam na ulovu i nemoj da kukas vise da u Dravi nema ribe  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Predporsat, na sprudu svi ko braca 2-2,5kg

pajdo77

Svaka čast.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Pecam svaki dan. I male su ribe lijepe. 😃

pajdo77

Upravo tako.

hranki

maverick

retfala

Nakon mjesac dana sam i ja izaso na dunav. Za manje od 2 sata ribolova sam imao top ulove 6 i 18kg na glavinjaru.

Ribolov je zavrsio tako sto je mene som upecao pa sam se morao vrati odmah kuci. Kad sam ga ubacio u camac pao mi je sa kuke ,otresao glavom i zabio mi glavinjaru u nogu.

instagram album downloader

Rijesno sve na hitnom prijemu za 15 minuta