Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Jedan u nizu za kraj godišnjega odmora
5 kg

mossi

Bravo Dravski.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ovi momci su naše kolege po štapu… pecaroši… bili su na pecanju… tačnije takmicenju :hi:

Evo da podele sa nama iskustva iz jednog ribolova… Nemoguće da ribolovci lažu, jbt… :stripii: :hi:

https://sportklub.rs/ostali-sportovi/ostali-sportovi-ostalo/varali-na-takmicenju-u-pecanju-odgovaraju-pred-sudom/

madmax

Najjače je što su ta dvojica već osvojili prošlih godina to natjecanje

Thechoki

Stepa

Proveo dva dana sa nećakom, ne procjenjivo :hi:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

flutikazon

Jutros pre posla malo iskocio u Sremskoj Kamenici.
0 bodova

Tićo

Bili  Kum i ja malo glavinjarili... 20,5 kg.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

flutikazon

Za vikend lepo pecanje u Karađorđevu. Plan je bio subota popodne do nedelje uvece. Zbog radova na putnim pravcima ka Bačkoj Palanci i magle na vikendicu kod burazera stižem tek u subotu u 8 uveče. Pivo,rakija,plan je uraniti pecati na varalicu smudja pa kad razdani na dubinku. Do svitanja po magli imao sam jednog finog na SR7, posle na dubinku još dva. S obzirom da drugi put u životu pecam na dubinku smuđa,prezadovoljan. Posle roštilj za ručak,pivo i polako nazad za Ns.

pajdo77

Ja sad došao sa vode.vitlao kakav je i red od 11-16 sati i mauna. Ni čvoknilo mi na silikon nije. Pecaroša sa baranjske strane između mostova,plaža kod želje,stari tranzit kod bolnice. Ima ih svagdje. Valjda ljudi love več kad ja ne znam.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

flutikazon

Vikend pecanje. U subotu oko 11 na poslu izvedem svoj najbolji trik. Nestajanje. U Karadjordjevu kod brata na vikendici oko 13.00, kafa i popodnevno pecanje na dubinke

Ništa od ulova. Uveče na dzig imao spadanje lepe ribe. Prvi put mi se dešava spadanje. Obicno ili ga promašim ili je moj.
Zorom opet varalica

Burazer hvata jednog,ja 0 bodova. Nakon svitanja pecanje na dubinku. Opet ništa ali lepo odmorio i napunio baterije

Pauza za ručak,opet varalica i oko 20.00 kući. Odlično se proveo,izostao je samo ulov

Mifla

Jutarnji...magla i prohladno, nema veze. Nenadani GO je ovaj tjedan, pa camac treba malo provozat.
Ulaz u rupu i vertikala usputna..somek na prvu prima. A onda sondiranje i trazenje pozicije. Jedan smud, dva griza. Za par sati glupiranja meni super.

ossa

Bome biće dobra čorba  :clap2: , srećan ti godišnji !
Naidju krize, drukcije grize...