Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

6. Pecanje

Bio i uhvatio jednog socijalnog smuđa koji je baksuz od 5 koje sam promašio. 🥱

Jedan mi lupio pod nogama i taj je verovatno bio i najlepši.. jednom sam izvadio iz usta i ta situacija mi baš bila smešna: tup, tup .. klop.. jel sam mu to ubacio u usta, jesam.. ode.. Baš sam se lepo nasmejao.

Lep i pretopao dan.

Ulov socijalni, ali opet upis je upis.
Moglo je bolje ali meni je uvek dobar dan.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Bio...nisam se upisao- Točka  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

šajzika

Citat: ALU-bel  u Prosinac 27, 2022, 06:34:08
Citat: maverick  u Prosinac 27, 2022, 00:06:02 Bio...nisam se upisao- Točka  :stripii:
I ja  :BangHead:

Prikljucujem se ekipi u velikoj 0

Ovo je vec drugi izlazak u par dana da smo izasli s full naoruzanjem i ni udarca nitko nije imao.

Koliko vidim identična situacija je u drugim camcima a i ako ima ulova onda to bude sitniji smudj vulgaris ili kamenjar na kedere.

Prosli put sam imao bucova na gumu a ovaj puta kolega na glavinjaru. Peca se  jos uvijek bijela riba.
Gdje je taj smudj i zasto se ne javlja  pojma nemam (da znam, uhvatio bi ga :stripii: )

Jedini ko je imao par komada je onaj momak scara fishing na jednoj mikrolokaciji i to sve na kedera.

Sve u svemu, puno zabave i zezanja s napunjenim baterijama u nove pobjede  :rofl2:  :icon_salut:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Kako bi rekao jedanmoj drug..."nijesam u hebačku kondiciju " 😂 Nisam pecao skoro mjesec...treba ce mi koji izlazak da se vratim a onda...osveticu mu se za sve  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Uspio i ja jučer konačno izaći , brdo čamaca i lijepo vrijeme !!! Iščačkalo se par komada , sve u svemu kako je
loše grizlo moram biti zadovoljan! Najveći do 2kg ovi ostali sve manji plus neizostanvni kamenjari!!

mossi

Bio ulovio, spadalo, napromašivao, nauživao.
Na vodi, skoro pa niko. Lep dan, a Dunav bez čamaca, za nekih 4 sata video sam 3-4 čamca što je skoro pa niko.

Slika samo sa polaska, toliko mi je bilo lepo da se nisam ni setio slikati, niti ulov.

Ove godine od februara do danas 7 (sedam) pecanja. Toliko malo nisam imao pecanja valda ni kada nisam bio zvanično pecaroš.

Nadam se da će Nova 2023 proći u boljem balansu: posao/Dunav.

Fotka iz marine, ronioci su upriličili dodelu poklon paketića tako što se obukli u deda mraza i na improvizovanom pontonu vukli poklone za prisutne mališane. To nisam fotkao.. 🥱 Promašio momenat.. kao i neke smudževe..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Sg.Pepper

Bio sam malo bacati gumu nakon duze vremena, neke cudne životinje mi napadale varalicu!

dec d vej aj lajk it....

maverick

Bio sam na pecanju...Drava je na pojedinim mjestima fino poslozila pijesak...negdje malo produbila...negdje malo zaplićala...Onaj Pajdin brod do Belišća bi jedino mogao doci helikopterom  :stripii:  ..Pecaroša bilo...ciljanu ribu nismo ulovili a trudili se jesmo....od planiranog godišnjeg za sad nista...Radim jos uvijek pa se planovi za neke kampanje pomjeraju ovisno koliko direktor bude milostiv....

maverick

Otišli smo ja i Mr Z jucer ujutro do Dunava...pecali smo cijeli  dan...Jeli smo na smjenu...pili kafu na smjenu promjenili jedno dvadesetak pozicija .....Mislim da ljudi lazu da se na te gume moze uloviti smudj  :stripii:  :stripii:
 U mrak otisli kod Krese na brod...docekala nas vatrica...kuhano vino...kavica ...pelinkovac i tako riječ po rijece dosla i ponoc...Zaspali kao klade...

Ustajanje u 5...kafa ...dorucak i jutarnji cug...Rezime isti kao i dan prije...Vidjeli da ne znamo i vratili se na brod...ručak...kafica ...poslijepodne na par mjesta zabacili po koji put i otisli kuci...Doista prekrasan vikend bez obzira na ulove...danasnji vjetar...
Susreo par dragih ljudi...susreo par ozbiljnih pecarosa ...ne ide smudj pa haklaju...Sreo nekog lika ...Honda 150...Minnkota...neki nadr.an čamac...i stoje u limanu i zabacu olovo sa dvije trokuke...Gledam i neke druge ...pokusavaju bar nesto odjeti kuci...Pa nisam ni kontao da smo toliko dotakli dno...Doslo mi da im podjelim po dvajs" evra za gorivo pa neka idu kuci...ali ostao sam suzdrazan pa sam čak nekim i mahnio....Okacim i koju sliku kad prebacim  :ok:

pajdo77

To je tako kad idu na vodu samo zbog toga da odnesu koju ribu kući,isplate gorivo i potrošni materijal prodajom smuđa nekom restoranu,susjedima. Sam užitak u ribolovu takvima je nepoznanica. Te i takve bi ja slikao i objesio slike u svakom ribolovnom društvu i zabranio doživotno vađenje dozvole pa nek onda hakla sa pet trokuka. Bar se deklarirao kao lopov a ne pod maskom sportskog ribolovca iskida trokukama sve što pliva oko njega

maverick

Vozi čamac od 25 milja eura i hakla o hebem ti dan...katastrofa  :uf:

šajzika

A jes vidio bjele i bikova. Cudo jedno  :stripii:  :stripii:  :pirate:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Mi kad dodjemo s Drave divimo se toj količini bijele ribe...bikova...i naravno dubinama  :stripii:

šajzika

Dada, treba glava teža od 10 grama :stripii:
Taj vikend, brodic i zajebancija nema cijenu. Vrhunski provedeno vrijeme
Audentes fortuna iuvat