Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Povratak na temu u velikom stilu :hi:...

:clap2:  :clap2:  :clap2:

Sad ću i ja biti motivisaniji!  :hi: 

mossi

Bio jutros na par sati. Dunav velik nosi sva sranja pa i ova moja.

Reda radi zabacio, izduvao. Kad je ugrejalo bacio pogled na obližnja mesta i paljba marina.
Yamaha posle servisa radi normalno, dokle, videćemo.

Osso, kraj kamena na Borisavljeviću je sad mama.

Komaraca ima i po suncu!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

mossi

Osso,
PS. Ali po ovom vodostaju jedini pristup je iz čamca.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

klenčuga

Sava - Zagreb -Toplana
Bolen na Salmo Thrill
Klen na SSR5

pajdo77

Probao malo fiderisati. Sitna bjela rastura. Svaki minut riba al sve kesege ko dlan pa i manje. Izluditi. Mjenjaj predvez,duži,kraći,stavi udicu manju,veću,stiropor kao podizač. Nikako dobiti nešto krupnije. Doduše imao sam samo crve kao mamac. Da je bilo šećerca i drugih mamaca možda bih uspio selektovati malo tu ribu. Uglavnom na feeder nikad dosadno,ribe uvjek i proleti par sati na vodi dok trepneš.

nekinho

Pajdo javi ti nama gdje grizu šarani, smuđevi, somovi i tako, pusti ti sitnu bijelu i te neke tvoje kedere, neka njih u Dravi. To je hrana za ono što pecamo, a nisi valjda ni ti iznimka... :bye:

madmax

pajdo77

Netko nešto voli. Meni nema boljeg ribolova nego što je feeder ribolov. Ne mogu ja mulit satima čekajući npr. šarana. Feeder ribolov je dinamičan,uvjek ima pecanja a ribu i tako ne jedem,ne prodajem i rijetko nosim kući tak da mi je bolje upecati 10 kila bjele ribe nego jednog šarana te kilaže. Tko nije probao fideraj taj nema pojma šta propušta,pogotovo oni tanjih živaca poput mene koji ne mogu sjedit ko fikus satima na istom mjestu bez da se nešto dešava.

No

Netko nešto voli.  :ok:
Kaže pjesma; "Ej kakve sam konje imo, konje bile konje vrane i žerave razigrane", a ja kažem kakvoga sam šarana zadnji put imao sjedio bi za taj potez i tu vožnju cjeli dan  :takoje:
Netko nešto voli.  :ok:

nekinho

Kolega No, uf kad se sjetim jednog od zadnjih, kad je povukao štap za sobom u vodu, koji sam pukom srećom uspio vratiti u ruke, a na kraju silka na udici još i vidio majstora koji je sve to odradio, silinom, brzinom i snagom za nepovijerovati...Ma takve bih čekao par dana kad bih znao što slijedi. Ovako ili onako, svi mi pecamo, volimo biti uz vodu, uživamo u trenucima, i neka svako po svom guštu. Ovo gore bila je samo mala šala na Pajdin račun, da ga malo razbudim iz svakodnevice mu, malo ga štrecnem.... :hi: 

madmax

Platis varalicu blizu 10 eura, dode struka 3-4 kg i pukne udica...

Goran

Citat: nekinho  u Rujan 15, 2023, 10:56:42 Kolega No, uf kad se sjetim jednog od zadnjih, kad je povukao štap za sobom u vodu, koji sam pukom srećom uspio vratiti u ruke, a na kraju silka na udici još i vidio majstora koji je sve to odradio, silinom, brzinom i snagom za nepovijerovati...Ma takve bih čekao par dana kad bih znao što slijedi. Ovako ili onako, svi mi pecamo, volimo biti uz vodu, uživamo u trenucima, i neka svako po svom guštu. Ovo gore bila je samo mala šala na Pajdin račun, da ga malo razbudim iz svakodnevice mu, malo ga štrecnem.... :hi: 
. Najdrazi mi je osjecaj kad vec izgubis nadu i ne nadas se a opali stap do vode,kad to vidim bolje nego kad ga vucem.

pajdo77

Jučer jedno od najboljih pecanja u životu. Naime kupio sam unuku keder štap početkom tjedna i obećao ga voditi na njegovo prvo pecanje u životu. Danima je davio starce kad je taj vikend da ga djed vodi na pecanje. Pokupimo ga popodne supruga i ja i na spust kod flotile. Do tamo je hodao,ne bole noge,što smo bliže vodi to je nestrpljiviji. Kad smo došli i sastavio mu pecaljku te zabacio i dao mu štap u ruke koja je to ozbiljnost bila😂,ukočio se,kao sad sam figura. Kad sam upecao kedera i dao mu da ga izvuče te da ga baci u kanticu to je takva sreća na tom dječijem licu da ju je nemoguće opisati. Nakon 3 sata ajd kući,deda vuče Jupolku punu vode i kedera jer on 'mora pokazati mami i tati šta je upecao'. Do kuće usta nije zatvarao a bogami ni u njoj pričajući mami svoju pustolovinu. Dedi odpale ruke vukući kantu,navezao se udica i sistema što su on i njegova baka a moja ljepša polovina uspjeli zapetljati. Da ne pričam kako me je dotična upecala za uho i dok ja pokušavam skinuti taj pirsing sa uha ona se smije kao luda na tom spustu,kao da sam poveo dvoje djece na pecanje. Kad smo se vraćali kući nakon sto metara unuk pita 'deda a kad ćemo ići ponovo'? Meni srce ko kuća,ako sam mu priuštio dan kojeg će se nekad sjetiti ja sam svoje odradio. Da,i još mi bridi ušna školjka u koju mi je voljema spakovala udicu,luda baba😂

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"