Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

klenčuga

Ista meta isto odstojanje...

Vir površinac, najmanji
Savage Gear SG2 5-18 g
Daiwa Legalis 2500

Thechoki

Juče od 6:00-8:00h 5 ovakih ispod mere.Nakon toga mi je udarila mrcina koju nisam mogao pomeriti (som) trajalo je to 3-5min dok nije krenuo ka toku reke i pokidao mi predvez.
Pakovanje i kući!

pajdo77

Bio sam i ja jučer na mrene,3-4 komada al sve to sitno,niti jedna preko kilograma i još par udaraca na koje ne možeš reagirati osim da se peca iz ruke.

maverick

Ja i Ante otisli malo do Dunava...vise u avanturu i da se provozamo nego da lovimo. Za moje prilike jos uvijek je vruce za cjelodnevno pecanje, pa smo tako u podne otisli u ladovinu i ubili oko na dva sata. Prije sumraka opalili kuci...ulovili nesto za pokazati i ugodno se podruzili...sreli se s Tunjom...on bas ima agresivan pristup...nista cuga...nista druzenje...samo pecanje...slike ce valjda staviti sutra...Mi smo susta suprotnost...aljkavi...neozbiljni...cudo da ista i ulovimo  :stripii:

Uglavnom treca nas slika vise opisuje nego prve dvije  :stripii: Kafu...pelin i yamahu ne razdvajamo

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Bilo nam je ljepo, extra!

retfala

Bio sam na dunavu, sreo neke drage ljude , nesto se i ulovilo

hranki

maverick

Bome...za ulov  :occasion14:  :clap2:  ali ako si sliku napravio sam...ne znam sta bih rekao da osim u tebi čuči mali Jovo  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

maverick

SMT

Citat: maverick  u Rujan 18, 2023, 09:17:57 Bome...za ulov  :occasion14:  :clap2:  ali ako si sliku napravio sam...ne znam sta bih rekao da osim u tebi čuči mali Jovo  :stripii:  :stripii:

Tvoja fotografija sa somom je top :clap2: ... da nisi i ti uzeo iphone!?

Sto se njega tiče, ima tu još mnogo prostora za napredak... Moram mu reci da skloni prste sa tako lepe ribe...

Bravo za ulove!

maverick

Ante je bio samnom a on je u rangu mossija...kupuje te skupe telefone kao da se i on bavi tim aplikacijama...kod mene je to sirotinjski samsung A najjeftiniji  :stripii:

SMT

Dobro te je uhvatio, slika kao milion dolara! :clap2:  :hi:

Sad će imati i mape ali on kad zaspe na Dunavu, njemu veker treba za budjenje... pozdravi ga!

Elem, sto se fotografije tiče... Ja sam siguran da na ovom forumu bitišu vrhunski pecaroši... ja lično ne znam ko je  tu od koga jači... Ja ne bih sa nikim na "dvoboj"..

Manje više su svi izvijali svoje rekorde u ulovima i ostale pm...  Jednu ovako jaku grupu ribolovaca treba da krase uvek dobre slike  riba bilo kojih veličina  i lepe priče :hi: !

102% jaki ribolovci ovde!

maverick

Nasi viralni početci su bili na Varaličaru pa kasnije na Vukovima...tamo su svi kritizirali fotke i to bas onako...dosta agresivno...ako si htio biti zvijezda ...trebao je fotograf  :stripii:  Jednom prilikom kad sam upoznao tad legendarnog Kajmana...vidio CD...objasnio je slikanje vrlo jednostavno...Kaze ako oni mogu ošacovati kolika je riba na slici...nije dobro slikano  :stripii:  I bilo je nesto u tome...sakrij prste...obuci čistu majicu....uvuci stomak izbaci ribu...
Danas kad svi radimo puno i previse, kad vremena nema nitko onda i jedna mala reportaza s dvije tri slike uveseli nekog tko nije taj dan mogao izaci na vodu...Ribe ne moraju biti kapitalne...ne moraju biti puštene ...nije nuzno ni da se ima ajfon...Jednostavno slika ce prikazati trenutak...želju i nečiji trud...a drugi ce prozivit neki tudji moment...Ja sam lijen i ne da mi se...a to nije dobro...popravicu se  :ok:

mossi

Volim videti dobru fotografiju. Nije to baš lako, dobar telefon pomaže, ali 90% je do fotografa.

iPhone.. nov, skupa igračka daleko od potrebnog. Budžet je čudo.

S10 vs iPhone 12 mini
- baterija 12
- Photos 50/50
- settings 50/50
- signal 12
- ekran s10
- Google s10 ( iPhone ne podržava Google Photos za Srbiju ... veliki zaheb )
- region, jezici,... s10
- Navika .. s10

Sent from my SM-G973F using Tapatalk