Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Čudno je to pecanje...ustanes...jedes..pijes..vozis se...ulovis ribu...ulovis par fotki...sretnes neke prijstelje...zaobices neke stare znance...uglavnom kvalitetno potrosis dan

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Bravo maverick!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

pajdo77

'Zaobiđeš neke stare znance'😂

ica

Maverick svaka čast Drava ili Dunav po slici mi se čini Dunav

nekinho

Ja bih rekao Dunav svakako, a negdje oko 86 ili 87 km, bar se meni tako čini, Hulovo otprilike nije daleko... U svakom slučaju na takvu vodu svaka čast na ulovu i odlasku  :icon_thumright:

maverick

Da...provozali se malo ja i Ante do Dunava...obisli dosta ali meni je to velika voda...prljava...nosi svasta...dosta je tesko jigati u takvim uvjetima...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

Bio juće na ovu mutnu vodurinu danas po snjegu nisam izlazio

dravski pecaros

Popodne provedeno u obiteljskom druženju pored vode..

maverick

maverick

Obišli malo Dravu...velika je ali lijepa...ribe tu i tamo, vidim neki lovili krupnije...ja sitnije...ali nešto se dogadja...propirio Yamahu...čamac je prljav trebaće jedno ozbiljno pranje  :uf:

mossi

Uhvatio lepu fotku.

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Nije rit nego kanal.
I rit će valda na dnevni red, ovih dana.

maverick

Drava je tu...velika i lijepa...danas nesto nisam ni imao volje za bacakati cijeli dan i noc...čim je zašlo sunce nije mi bas bilo toplo  :stripii:  Uglavnom...pakuj prnje i kuci bez ribe  :stripii:

mossi

Kanal treći dan.
Prvo mali test varalice, ispade zatezni knob špulne i špulna u kanal, sa mola.. buć. Lep početak pecanja, prvih 3 sekunde..

Sva sreća neki babuškar imao metalni meredov home made, pa je prvo uhvaćena špulna, a posle 5 minuta i knob špulne!

Suma sumarum, Light pecanje je super tamo gde ima ribe. Jedna štukica na DropShot par kvrcova i lepo popodne sa drugarima.