Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

DJ17

Bas mi je drago kad vidim mlade momke da vole ribolov... Ovaj namotac di ti je kanap od sidra je original za tu namenu ili si od stirodura ili neceg izrezo pa namoto ?Fala...

SMT

:hi:

To mi Tunjo pravi,ja bi rekao ni stirodur, ni stiropor... Ako ima nesto trece ili izmedju... Ne znam... radi posao, ne lupa kao kanta, kad ga bacis u vodu pluta... nesto lepi sastavlja, mogu ti islikati...

RJ mi sponzorise sidra, Nidza lije glave...

Ja se tu vozam samo... :hi:

crni74

Som pereko 100 kg, potkacio se za ruku...
[/quote]

:uf:
Sreća u nesreći da je udica prošla skroz, pa ju je lako prerezati i izvaditi.

DJ17

SMT ti radis najbolji i najodgovorniji deo posla koristis,testiras i lovis ribu ko to ne ume nek radi.  :toothy9: , u mojoj ekipi sam ja taj koji pravi sidra,shadove,izleva glave, vata kedere itd.   
Kad narastem zelim bit SMT...  :notworthy:

ossa

Juce sam na poziv naseg druga SMT-a gostovao na meni poznatom terenu, ali je bila totalno druga dimenzija nego svih mojih prethodnih xy pecanja u GP. Drug me je sproveo i objasnio mi par nekih finesa, da sam ostao bez teksta. Na prva dva spota smo vec imali desavanja i to na prvi zabačaj. Onda lagani drift i vertikala koja nam se nije dala. Vecernji cug je iskoristio moj drug. Ja sam se samo cudio kako ga ide, kod njega veliki smudjevi a kod mene bebci. A jebi ga nije sve u volji , treba neke da se poklope zvezde da bi se imao ulov. Znanje i iskustvo nam ne fale. Posto je sezona ili predsezona kilava, nisam se nadao bog zna kakvim spektakularnim ulovima smudja, jos je to rano i voda opada. A soma nismo vijali, i ako se javljao pored camca po mraku. Sve u svemu divno druzenje za pamćenje. Jovi zelim bistro i neka okaci neku sliku od juce. Ja imam samo jednu. Maheru hvala na saradnji.
Kad ćemo na kavu?  :hello2:

Gospodar podunavlja glavom i bradom :stripii:

P. S. Kakva guzva juce na vodi, ja ono u zivotu nisam video. Sigurno je bilo 50-60 camaca .
Naidju krize, drukcije grize...

Slaven

Citat: crni74  u Studeni 10, 2025, 20:26:06

Som pereko 100 kg, potkacio se za ruku...

:uf:
Sreća u nesreći da je udica prošla skroz, pa ju je lako prerezati i izvaditi.
[/quote]
Ma nije prosla skroz, zabila se i nisam mogo iscupat pa sam moro sam probit na drugu stranu i cvikat sa kombinirkama, a boli ajme...

SMT

Bio sam 3 dana... Prijalo mi lepo vreme ali bi slagao, da sam isao zbog toga... Isao sam traziti ribe, ja ih po danu ne bih nasao imam osecaj minimum do Nove Godine... Gde one budu na tako niskoj vodi, sta nas ima pecarosa, gde se sakriju, ja pojma nemam... Predvece i uvece izmile... Lovio sam te "kilase" ali ako im dodam 400-500g.... imao sam i nesto boraca u meri... Svima im je zajednicko svaki dan, da nema udarca... Na bilo koji varalicu... Valjda se samo obese, neverovatno lose uzimaju... ne napadaju....

Sent from my iPhone using Tapatalk

No

:mt1032: 3 dana? Od nekud mi poznato to po 3-4 dana.
Jel ti to stariš  :uf:

Bio sam prošli tjedan 3 dana i ulovio jednog od dva kg i jednog trkaćeg.
Po cijele dane sam bio u čamcu
Na trenutke frustrirajuće, ali sa druge strane, radost što sam u čamcu, radost što sam tu + lijepo vrijeme.

Tješim se kako će ružno vrijeme donijeti lijepe i zanimljivije ribolove

Uskoro ću, po prognozi, imati priliku provjeriti je li u pitanju utjeha ili ubleha  :stripii:

SMT

Aha... izgleda nejasno napisao... 3 dana za redom... Petak kratko, subota i nedelja po nekoliko sati... Spavanje kuci, kao i uvek... Uglavnom, brzo i bezveze...

A starim svakako :stripii:  :hi: ! 3 stapa nosim, kad otkinem da ne vezem, samo menjam... Ne vidim vise nista :stripii:

maverick

Danas smo se i mi suseljani provozali do Dunava...meni je to uvijek avantura...sretnem poznanike...prijatelje..popijemo kafu..pelin..povratak noću...uvijek avantura kad 50 km ne vidiš ništa..ali baterija...nesto pomaže...držač ovaj put nije zakazao  :stripii:  ribe nikakve...potkačene...uloviti dan ovaj Denisov ...ali isao bih opet..

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Bio sam dva dana  :hello2: izrazito težak ribolov za uloviti ribu, prvi dan sam baš uživao ono rasterećen ubocaće se nešto ono što bi Ričard rekao Kur..na  :toothy12:
Na iskustvo poznavanja terena na kraju sam uspio isčačkati dve ribe da nisam kokuz  :toothy9: .
Smt od kako je okrečio čamac prolazi mi ispod radara, dok je bio kao tigrić upadljiv  sad samo nišanim jel je ili nije :bye:
Dva tjedna sam se borio sa đerijem u čamcu, razne zamke nisu pomogle a ubila ga radoznalost ili žeđ.
Baš je nezgodno spavati u čamcu kad znaš da imaš ne baš dragog gosta  :BangHead:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

SMT

Uuuuuu, kad je kod tebe mucenje.... brat moj, najveci pozz :hi: !

Gledam ja tebe od preko, kradem fore😂!  nemam zamerku na tvoje namestanje, po mom skromnom misljenju, dobro stojiš :hi: !

ossa

Danas bio malo u akciji., isprobavao prinovu. Zetrix sto mi SMT drug "uvalio" lovi sam...  :hello2:

tutnja

To onaj hellhound?

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

ossa

Jeste. Fini stapić.  :pirate: