Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..a to ti ovisi od lika do lika...
..meni osobno sve preko 2,80 kg  :uf:
.. :baba:

šajzika

to je za soma,  za smudja i manje  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Nekom kilogram a nekom deset  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

veco

Na tom terenu koji spominjes ima puno boljih lokacija za blinkat 😋
Rođen da pecam a tjeraju me da radim!

dravski pecaros

Citat: veco  u Studeni 18, 2015, 16:57:52
Na tom terenu koji spominjes ima puno boljih lokacija za blinkat 😋
onda pokaži covjeku...

šajzika

Nedelja je rezervirana za dan na vodi.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Baš dobro da nisi prodao čamac :clap2:

šajzika

Pa da. Jos ako bude kisa kak maverick kaze niko sretniji od mene. Kedera ima i samo neka pada.
Audentes fortuna iuvat

Darko

ne bekelji se s mojim kederima  :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

ibro dirka

Nakon malo dužeg izbivanja sa vode zbog svih nedaća koje su me spopale na petak 13. a neke i ranije koje su sada nadam se riješene, ode ujutro napokon glavu odmorit prije posla...

pajdo77

Bistro Ibro,bit će ribe, ostavio sam ti ja par komada. :ok:

ljuska

sutra po prvi puta idem isprobat čamac na savu samo ako ga uspijemo spustit u vodu :sha:

pajdo77

Jel neki heben pristup vodi sa prikolicom ili nešto drugo? Uhvatiš par lokalnih bećara i odnesete ga u vodu a motor montiraš kada je čamac već porinut i jurišaj. :hi:

ljuska

mulj blato pijesak užas živi nema uređenog spusta sve na divlje dosta lagano smo spustili čamac  ali izvaditi ga iz vode je bilo pravo umijeće mučili smo se dobrih sat i po i to samo zahvaljujući vremenskim prilikama ali zato bio dobar ribolov tri smuđa i štuka