Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

joker

bio jucer malo bacati na cep sa bolonjezom rezultat 2 plotice i jedna mrena.al me vjetar ubio pravio slingu u pm.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Pecanje bolonjezom mi je odmah iza blinkanja ali su štapovi pre skupi za mene pa vitlam nečim što nije ni "b" od bolonjeza ponekad,ubi ruka nakon vitlanja :stripii:

mossi

Ajd sad pajdo podeli i sa nama koji su to voblerčići.  :takoje: :icon_king:

Inače, imam jedan bolonjez u upotrebi i jedan slomljen..  :rofl2:
Taj u upotrebi je namenjen malo ozbiljnijoj ribi, 5m i vrlo lagan.. na njega sam pecao u petak popodne u Monoštoru na VBK.
Čudnog li pecanja ... plus ja bez meredova... u prva dva sata nula poena, posle pola jupolke sve do kidanja u sumrak kad već nisam mogao vezati udicu.  :veryangry: :BangHead: Znači .. extremno! Od ništa do svašta!  :tongue3:

Ali najviše volim da pecam belu sa feederom (a koristim ga kao bolonjez) koji ima 3+1 deo tj ima deo do plute od 60 cm koji se dodaje tj izbacuje.
To je feeder 11/13 feeta, i pecam belu sa crvenim vrhom od 2Oz-a.

E to je pajdo uživanje, lagano, a dobro, osetljivo, jako!  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :ok:

:occasion14:

joker

Citat: pajdo77  u Lipanj 11, 2017, 09:46:33
Pecanje bolonjezom mi je odmah iza blinkanja ali su štapovi pre skupi za mene pa vitlam nečim što nije ni "b" od bolonjeza ponekad,ubi ruka nakon vitlanja :stripii:
ma nije tako strasno skupo.ja imam jedan enterov  od 5m za nekih 300kunica a super mi je .i ako ga opletem gore po vrbama nije mi zao.inace zanimljiv mi taj ribolov malo bijela riba pa bijela stane i doso amur na hranu pa kad on stisne eto igranke po sat vremena.ma uzivancija
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Zagor

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Upravo se Dukson i ja vratili. Ne možeš vjerovat da za razliku od jučer može biti mrtva voda. Od 11 do 4 km bacali ko sumanuti šta god se imalo,a ima jedino obada da to svijet nije vidio,popi*dit od njih.Uglavnom jedna ribica koju je upecao autor ovih redaka. Za tolike izbacane kilometre sramota al jednostavno ko da je u zemlju propala. Bit će bolje drugi put,valjda :stripii:

mossi

Riba je riba moj pajdo, a ova se važi za razliku od prethodnog neregularnog izlaska.  :tongue3: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Zagor

Dukulele

Duel je neregularan  jer  sam ja konstantno  moro veslom naredjivat camac da bi kapetan peco  i jos k tome je peco na moj dobitni stap (ako se sjecate onog spageta, e na to je sad peco)  i eto :)

Ovo necemo racunat,  pravi  duel ide u utorak ili srijedu kad ce Pajdo imati svoj stap  i kad cemo odrzavati kurs  spustanja zajednickim snagama :P
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

maverick

Priznaj poraz kao muško...i gotova stvar  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zagor

Mislim da vama treba treći član da vesla i da glumi suca sa pivkanom u ruci   :stripii:

Taj sam :hi:

majstor

IOd Duke nema boljeg ribolovca, ali se dogodilo.   :takoje: :stripii: :stripii:

majstor

Citat: joker  u Lipanj 11, 2017, 09:20:09
bio jucer malo bacati na cep sa bolonjezom rezultat 2 plotice i jedna mrena.al me vjetar ubio pravio slingu u pm.
Meni nije smetalo da ulovim 2 Amura - 20 kg.

Dukulele

Evo evo, priznajem poraz i samo ukazujem na sitne nepravilnosti :) 
Da bi sve bilo posteno, trebali bi treceg  clana posade koji bi se brinuo  da camac bude na dobroj udaljenosti  od obale i dobro okrenut u odnosu na struju vode.   Evo Zagor se nudi, ali i on favorizira Pajdu pa bi mene garant uvijek guzicom okrenio tako da Pajdo prvi baca :))))

A inace, ovakve zabavne duete bi mogli napraviti onako  iz fore,  razlog vise da se nadjemo i podruzimo i da bude dobra zezancija :) 
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

majstor

Uzmite mene. I ja ću favorizirati Pajdu i platiti 3 runde.  :stripii: :stripii: